- keskustelun tai tiedotteen kommentin poistosta jäävään "jälkeen" pieni muutos

- korjaus "Luo tiedote tästä sivusta" -toimintoon

 

 

Tietohallinto myy käytöstä poistettuja tietokoneita ja oheislaitteita elokuussa.

Hinnat määräytyvät merkin, mallin ja toimivuuden mukaan.

Paikat ja ajat:

Albert ja Leppävaara, viikko 33 (15-19.08.2016)

Tarkemmat tiedot

 

Metropolian sähköpostijärjestelmä päivittyy Exchange 2016:een

Metropolian sähköpostijärjestelmä päivittyy Exchange 2016:een kesän aikana.

Postilaatikoiden siirto uuteen järjestelmään alkaa keskiviikkona 06.07.2016 ja kestää arviolta 31.08.2016 saakka. Sähköpostia voi käyttää normaalisti päivityksen aikana, mutta postilaatikon siirron jälkeen Outlook-asiakasohjelma tulee käynnistää uudelleen.


Postilaatikon siirron jälkeen osoitteessa http://mail.metropolia.fi on käytössä uudistunut selainliittymä. Jos asiakasohjelma ei toimi, on mahdollista käyttää selainliittymää.


Outlook ja mobiililaitteet: Outlook ja mobiililaite vaativat siirron jälkeen uudelleenkäynnistyksen. Joissain tapauksissa siirron jälkeen saattaa olla enintään 24 tunnin katko Outlookin ja mobiili-clientin yhteydessä sähköpostipalvelimeen.


IMAP-ohjelmat: Jos yhteyden muodostamisessa on ongelmia uudelleenkäynnistyksen jälkeen, IMAP-tili tulee luoda uudelleen.


Postilaatikon siirron jälkeen havaituista ongelmista voi tehdä palvelupyynnön osoitteessa http://hd.metropolia.fi tai lähettää sähköpostia osoitteella helpdesk@metropolia.fi. Helpdeskin puhelinpalvelu 09 7424 6969 päivystää jälleen 08.08.2016 alkaen.