STTS -järjestelmä on suljettu 12.-30.4.2010 välisen ajan.

STTS:n asiakirjapohjia päivitetään tarkistetun strategian mukaisiksi ja budjetointia varten siirretään pohjatietoja. Lisäksi järjestelmään tehdään joitakin korjauksia. Päivityksen vuoksi STTS on suljettu välillä 12.4.-30.4.2010. Mikäli tarvitset jotakin STTS:stä noiden kolmen viikon aikana, otathan yhteyttä pääkäyttäjiin.

Pääkäyttäjät:
Tuula Kiiskinen puh. 020 7835161
Markus Mantere puh. 020 7835163

 Sanna Pihlajaniemi

Tuubin verkkolevyt toiminnossa on tapahtunut muutos:
"disk-t.metropolia.fi/volt" avaa T: levyn juuresta alkaen ja "Schedules"-hakemisto löytyy sen alta
Tapio Ekholm

Viimeisimmän tiedon mukaan ohjelmatoimittaja on luvannut korjauksen viikolla 12, tähän saakka ilmoittautumiset (toteutus ja tentti) sekä yhteystietojen muutos ovat poissa käytöstä.
Ilmoittautumiset hoidetaan tämän takia väliaikaisesti Espoon yksikössä koulutusohjelmien assistenttien kautta, Tikkurilan yksikössä opintotoimiston kautta, Myyrmäen yksikössä koulutusohjelmien assistenttien kautta ja Helsingin yksiköissä opettajan kautta.

Pirkko Niskanen

Toisu/Vuosisuunnitteluvälineen päivitys

Toisu/Vuosisuunnittelujärjestelmä päivitetään uuteen versioon 12.3.2010 klo 7.15 - 7.30 välisenä aikana.
Järjestelmä on päivityksen ajan poissa käytöstä. Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta vaivaa.
Tietohallinto

Uutta lisätietoa WinhaWillessä olevasta tietoturva-aukosta

Ohjelmatoimittaja on luvannut korjauksen viikolla 10, tähän saakka ilmoittautumiset (toteutus ja tentti) sekä yhteystietojen muutos ovat poissa käytöstä.
Ilmoittautumiset hoidetaan tämän takia väliaikaisesti Espoon yksikössä koulutusohjelmien assistenttien kautta, Tikkurilan yksikössä opintotoimiston kautta, Myyrmäen yksikössä koulutusohjelmien assistenttien kautta ja Helsingin yksiköissä opettajan kautta. Mikäli toteutusilmoittautumisella ei ole kiire, odota että voit itse tehdä ilmoittautumisen.

Pirkko Niskanen