Blog from March, 2014

VIIKKOKIRJE AJALTA 24.-28.3.2014
Osallistu PROksin kehittämiseen

Reititin-hankkeessa kehitettyä PROksi-palvelua on tänä keväänä alettu paketoida myös muiden oppilaitosten käyttöön. Kehitystyö jatkuu sille tarkoitetussa PROksi-ryhmässä. Tällä viikolla työn alla ovat olleet mm. palvelun markkinointia tukevien sloganien ideoiminen. Palvelusta halutaan saada mahdollisimman houkutteleva erityisesti työnantajien edustajille. Projektin ehdottaminen aihepankissa on jatkossa johdonmukaisempaa ja palvelu pyrkii alusta asti antamaan käyttäjälle tarkemman kuvan oppilaitosyhteistyön antamista mahdollisuuksista.

Osallistu keskusteluun tai kommentoi uusia sloganeita PROksin ja Google-driven kautta.

 

 

Viikkokirje ajalta 17.-21.3.2014
ITK lähestyy

Reititin-hankkeella on vahva edustus Hämeenlinnassa 9.-11.4. järjestettävässä Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa -tapahtumassa.  ITK on Suomen suurin  tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi. Avauspäivän workshop-osiossa Reititin järjestää maksuttoman Opettaja yhteisömanagerina –työpajan, johon voi ilmoittautua ennakkoon täältä. Työpajan kouluttajana toimii maineikas sosiaalisen median asiantuntija Pauliina Mäkelä.

Torstaina PROksi-alustaa esitellään konferenssin foorumi-osioissa puolen tunnin puheenvuorossa. Esityksessä kerrotaan avoimesta opinnäytetyöskentelystä ja käydään läpi pilvipalveluiden tarjoamia uusia mahdollisuuksia.

Konferenssin early bird -ilmoittautuminen päättyy huomenna. Ilmoittaudu mukaan ja tule tervehtimään Reitittimen väkeä!

 

Viikkokirje ajalta 10.-14.3.2014

Lue uusin viikkokirje täältä.