Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Tapahtuman voi luoda myös klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta kalenterin päällä ja valitsemalla valikosta All Day Event.

Tapahtuman tietojen ja yksityiskohtien muokkaaminen

  1. Subject”-kohtaan kirjoita kalenteriin näkyviin tuleva otsikko
  2. Location”-kohtaan kirjoita tapahtuman sijainti, esimerkiksi katuosoite, luokkatila, tai internet-osoite online-tapahtumaan liittymistä varten.
  3. Start time”- ja ”End time”-kohdissa valitse tapahtuman alkamis- ja päättymispäivämäärä. Tapahtumat kestävät koko vuorokauden, joten kellonaikoja ei ole mahdollista muuttaa.
  4. Show as”-valikosta valitse tarvittaessa, onko kalenterimerkintä tai tavoitettavuutesi tapahtuman aikana ”Free” (vapaa), ”Tentative” (alustava kalenterivaraus), ”Busy” (varattu), ”Working elsewhere” (poissa toimipisteestä) vai ”Out of office” (Poissa töistä, lomalla). Kalenterisi taustaväritys muuttuu tapahtuman ajankohdalla kuvaamaan valitsemaasi vaihtoehtoa.
  5. Halutessasi estää tapahtuman tietojen näkymisen muille kuin itsellesi, klikkaa ”Private”-lukkokuvake aktiiviseksi, jolloin sen ympärysväri muuttuu tumnanharmaaksi. Tapahtuma näkyy tällöin muille kalenterissasi, mutta sen tarkempia tietoja eivät muut voi tarkastella.
  6. Recurrence”-kohdasta voit halutessasi tehdä tapahtumasta kalenterissasi säännöllisesti toistuvan. Valitse toistumisen tiheys (esim. päivittäin, viikottain, kuukausittain), sekä milloin toistuvuus alkaa ja päättyy. Jos tapaaminen on toistuva, mutta epäsäännöllinen, tehdään ensin yksi tapaaminen ja vedetään se kalenterinäkymässä hiirellä ctrl-näppäin pohjassa valittuihin ajankohtiin
  7. Lopuksi klikkaa ”Save & Close” tallentaaksesi tapahtuman tietoihin tekemäsi muokkaukset.

Miten toimin ongelmatilanteessa?

Include Page
Miten toimin ongelmatilanteessa?
Miten toimin ongelmatilanteessa?