Aika 12.8.2009 klo 10:45-14:00

Paikalla:

Korien 3 ja 3. Syksyn 2009 toiminnan suunnittelua.


Yleistä keskutelua kesästä, Jussin Torinon matkasta ym. kuulumisia.

HOK-Elannon syksyn sisältö

Tapaminen Jollas-Instituutissa maanantaina 7.9. klo 10 alkaen. Jussi kävi läpi HOK-kehittämisohjelman taustoja ja odotuksia. Keskusteltiin kehittämisohjelman rakentamisessa käytettävistä verkkovälineistä. Instituutilla suljettu järjestelmä, sisältöjen rakentamisessa kannattaa käyttää VOIMAA-wikiä.

Itellan jatko

Kevään kehittämispäivän palaute oli positiivista, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin. Samoja sisältöjä voitanee hyödyntää myös HOK-Elannon kanssa. Vasta muutama osallistuja on palauttanut tehtävän, pitää muistuttaa.

HAMK:in Maahanmuuttajataustaisten valmennus AMK-opintoihin - valmennusta opettajille ja muulle henkilöstölle -valmennusprosessin pohdintaa

Keskusteltiin myös HAMK:ssa syksyllä käynnistyvästä valmennusprosessista. Välineet? Opettajat tottuneet käyttämään Moodlea, johon struktuuri rakennettaisiin. Prosessikirjoittaminen tapahtuisi wikissä. Jussi ehdotti sellaista ratkaisua, että HAMK:n henkilöstö työskentelee HAMK:n omassa Confluencessa, mistä uudet muokkaukset ja päivitykset haetaan VOIMAA-wikiin RSS-syötteen avulla. Sanna selvittää HAMK:n Conflun osalta asiaa.

Kurssilla neljä lähiopetuspäivää. Yhteistyö Metropolian ja HAMK:n kesken? Voisiko esim. viimeiselle lähipäivälle 10.12. klo 10-16:00 Hämeenlinnaan osallistua Metropolian opettajia, jotka ovat osallistuneet Metropolian valmentavan koulutuksen rakentamiseen? Riitta ja Sanna jatkavat keskustelua asiasta AMK-korin kesken.

Wiki ym.

Katsottiin VOIMAA-wikiä. Kerrattiin työkorikohtaisia ja henkilökohtaisia blogitoimintoja sekä kalenterin käyttöä.

Jussi esitteli Sannalle Qaikua ja keskusteltiin moninaisten välineiden tarjonnasta.


Tulostettu arkistoon 16.5.2011