Blog

Blog

Viikkokirje ajalta 20.-24.10.2014

Lue viikon 43 viikkokirje tästä.

Lopputilaisuuden paikka vaihtunut!

Reititin-hankkeen lopputapahtuman ja työelämätapahtuma Bootcampin paikka on muuttunut: tapahtumat pidetään Elmun baarissa, joka sijaitsee monitoimitalo Nosturin alakerrassa (Telakkakatu 8, 00150 Helsinki).

Lopputilaisuus on kaksiosainen: hankkeen lopputapahtuma 29.10.2014 klo 15.30-17.00 sisältää julkaisujen julkistamisen, jota seuraa työelämätapahtuma Bootcamp klo 17.15 alkaen. Bootcamp jatkuu torstaina 30.10.2014 klo 15-20. Molemmat tapahtumat pidetään Elmun baarissa. Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN LOPPUTAPAHTUMAAN 20.10.2014 MENNESSÄ

Työelämätapahtuma Bootcampiin on oma ilmoittautuminen

Bootcampin ohjelma

Bootcamp on Reititin-hankkeen järjestämä työelämätapahtuma alan opiskelijoille, ammattilaisille ja muille alasta kiinnostuneille.

Viikkokirje ajalta 13.-17.10.2014

Lue viikon 42 viikkokirje tästä

Reititin-hankkeen lopputapahtuma 29.10.2014

HUOM! Paikka on muuttunut! ESR Reititin -hanke lähestyy maaliviivaa, on aika esitellä tulokset. Hankkeen lopputilaisuus on kaksiosainen: hankkeen lopputapahtuma 29.10.2014 klo 15.30-17.00 sisältää mm. julkaisujen julkistamisen, jota seuraa työelämätapahtuma Bootcamp klo 17.15 alkaen. Bootcamp jatkuu torstaina 30.10.2014 klo 15-20. Molemmat tapahtumat pidetään Elmun baarissa monitoimitalo Nosturin alakerrassa (Telakkakatu 8, 00150 Helsinki). Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN LOPPUTAPAHTUMAAN 20.10. MENNESSÄ

Työelämätapahtuma Bootcampiin ilmoittautuminen

Bootcampin ohjelma

Bootcamp on Reititin-hankkeen järjestämä työelämätapahtuma alan opiskelijoille, ammattilaisille ja muille alasta kiinnostuneille.

                                                                                         

Hankkeen loppujulkaisu on nimeltään Reittejä työelämän murroksessa. Kuvitus Mira Visanto.

 

PROksin koulutus- ja esittelykiertue syksyllä 2014

PROksi on verkossa toimiva alusta yhteisölliseen opinnäytetyöskentelyyn. PROksi mahdollistaa helpolla tavalla opiskelijan, ohjaajan ja mahdollisen työelämän edustajan vuoropuhelun opinnäytetyön ympärillä. Alustan käyttö on maksutonta eikä vaadi erityisiä tietoteknisiä taitoja.

Reititin-hanke järjestää lyhyitä tutustumistilaisuuksia PROksin käyttöön syksyn 2014 aikana. Kiinnostuitko? Ehdota sopivaa esittelyajankohtaa sähköisellä lomakkeellamme, ja sinuun otetaan yhteyttä sopivan päivän löytämiseksi. Tilaisuus voidaan järjestää työpaikallasi.

PROksi koulutusesite.pdf

Viikkokirje ajalta 6.-10.10.2014

Lue viikon 41 viikkokirje tästä.

Viikkokirje ajalta 29.9.-3.10.2014

Lue viikon 40 viikkokirje tästä

Syyskuun kuukausiposti

 

Lue kuukausiposti tästä

Ohjeet PROksin asentamiseen

Hankkeen syntyneitä tuloksia ja uusia käytänteitä juurrutetaan syksyn aikana erilaisin keinoin. PROksi-alusta on tarkoitus antaa muiden oppilaitosten vapaaseen käyttöön. Jotta uuden opinnäyte- ja työelämäalustan asentaminen olisi mahdollisimman helppoa, on Reitittin-hankkeessa laadittu kattava dokumentaatiota aiheesta. Ohjeet ovat laadittu wiki-muotoon, jotta dokumentaatiota voitaisiin ajanmukaistaa tarpeen mukaan tulevaisuudessa. PROksi-wikiä päivitetään kevään ja kesän aikana, mutta voit jo nyt tutustua  sivustoon täältä.

Reititin Oslossa

Lue raportti  NCNC-tapahtumasta Oslosta. Aiheina mm. korkeakoulujen urapalvelut.

 

 

 

 

 

 

Toukokuun kuukausiposti
Viikkokirje ajalta 5.-9.5.2014
Raportointia Berliinistä

 

Reititin-hankkeen Matti Rantala osallistui NextBerlin2014 -konferenssiin. Tutustu raporttiin Reitittimen wikissä.

Viikkokirje ajalta 22.-25.4.2014
Etelä-Suomen amkit haltuun syksyllä 2014

Metropolissa käytössä oleva PROksi-oppimisympäristö on avoimesti kaikkien toimijoiden käytössä ja siihen voi käydä tutustumassa osoitteessa: proksi.metropolia.fi. Tarkoituksenamme on julkaista alusta avoimen lähdekoodin kautta myös muiden oppilaitosten käyttöön tulevan syksyn aikana. Kukin taho voi muokata PROksista omia tarpeita vastaavan toimintaympäristön tukemaan työelämäyhteistyötä.

Reititin-hanke tulee ensi syksynä järjestämään jalkauttamistyöpajoja Etelä-Suomen alueen ammattikorkeakouluissa. Tavoitteenamme on kannustaa muita oppilaitoksia ottamaan käyttöön pilvityöskentelyn malli opinnäytetyöseminaareissa. Mikäli PROksi-alustaa kiinnostaa, voit halutessasi tarjota meille jo nyt sopivaa ajankohtaa tai antaa yhteystietoja henkilöihin keiden kanssa voisimme asiasta sopia tarkemmin.