Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Nämä ovat Metropolia Ammattikorkeakoulun jalkaterapian tutkinto-ohjelman harjoitteluun liittyvät wiki-sivut

Työelämäharjoittelu

Harjoittelu jalkaterapian tutkinto-ohjelmassa tapahtuu Metropolian Hyvinvointi- ja terveyskylässä, jossa jalkaterapeuttiopiskelijat vuosittain kohtaavat satoja opetusasiakkaita jalkaterapian tutkinto-ohjelman ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Tämän lisäksi harjoittelua tapahtuu korkeakoulun ulkopuolisissa harjoittelupaikoissa, jotka sijaitsevat julkisessa terveydenhuollossa sekä yksityissektorilla.

Harjoittelujaksojen pituus on 5-10 op. 

Harjoittelujaksojen materiaalit:

 Arvointilomake   

Harjoittelu 4 (SXD15S1)

Laskutusohje:

Seurantalomake (ks. lataa alla olevasta linkistä) täytetään harjoittelupaikassa ja toimitetaan tämän jälkeen kyseisen yksikön talousosastolle. Talousosasto tekee siitä ohjaussopimuksen mukaisen laskun Metropolialle ja laittaa liitteeksi seurantalomakkeen. Laskutusosoitteet on mainittu seurantalomakkeessa. Epäselvissä sopimus- ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä koulutusuunnittelija Auli Räsäseen (auli.rasanen(at)metropolia.fi). Harjoittelun sisällöllisiin kysymyksiin vastaavat ohjaavat opettajat.

(yleinen) Seurantalomake (laskun liitteeksi)

 (HUS) Seurantalomake    (laskun liitteeksi)


Opiskelija: Katso Opiskelijan sivulta lisätietoa rokotuksista ja muista harjoitteluun liittyvistä asioista.Kuvahaun tulos haulle osteopatia metropolia

JOBIILI – HARJOITTELUPAIKKAVARAUSJÄRJESTELMÄ ON AVATTU

Jobiili on sähköinen harjoittelupaikkavarausjärjestelmä, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen (sosiaali- ja terveysalat). Harjoittelupaikkavarausjärjestelmä toimii osoitteessa: https://jobiili.fi

Jobiili - Työnantajan ohjeet: https://youtu.be/5c1B-i7LcHM?list=PLU8nZb1Gc0WT6WRNbiF2Z8UiJ2C_CiHX_

Katso päivitetty (6/2017) tiedote JOBIILIsta.

  • No labels
You must log in to comment.