Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kontakteja ja mahdollisia yhteistyökumppaneita kertyy (positiivista!), keksisikö kukaan näppärää keinoa (yhteys)tietojen hallinnointiin niin, että tiedot tarvittaessa löytyisivät näppärästi? Voisiko tässä jotenkin hyödyntää labeleita tms.

 
Labels
 1. Tarkenna, että mitä haluaisit tosta irti? Eli miten tota kokonaisuutta käytettäisiin? Mitä halutaan saada suodatettua?

  1. Juu, ongelman taustalla on varmasti etten ihan vielä itsekään tiedä (wink) Lähinnä siis tarkoituksena koota yhteistyökumppanien yhteystietoja ja muita saman aihepiirin parissa toimivia yhteen paikkaan (suunnitelmissa mm. spostilistaa). Datan määrä alkaa kuitenkin muodostua ihan käytettävyydenkin kannalta ongelmaksi. Ja tietojen kokoaminen on aika turhaa, jos niitä ei pysty järkevästi hyödyntämään.

   Tietysti ongelman taustalla voi olla myös tietynlainen infoahneus eli jossain vaiheessa on mietittävä, mitä kaikkea wikiin oikeasti halutaan lisätä... Toisaalta pk-yritysverkoston kokoaminen (selvityksen avulla) on yksi projektin tavoitteista, joten yksi asia olisi, miten wikin avulla voitaisiin tukea verkoston rakentamista ja tehdä sitä kaikille projektin toimijoille näkyväksi

   1. Tää tuntuu jopa asialta jota voisi olla hyvä työstää jonkinlaisena jutusteluna ja/tai kuviona/mindmapina, jotta asian problematiikka ja eri nyanssit selviäisivät edes tekijöille (: Mites edetään?

    1. Laasonen haluaa pohtia tätä myös, viestinnällisistä näkökulmistaan, ympäripyöreästi ajatellen: mindmappihan voisi wörkkiä?

     1. Startataan vaan jutustelulla : ) Mikähän aika olisi hyvä? Meillä taitaa Millan kanssa olla suht. avoin aikataulu ensi viikon ke ja to, miksei myös ti aamu ja pe iltapäivä... ja olisikohan Anjankin hyvä osallistua tähän

      1. Hitsiläinen, oon yrittänyt pitää ensi viikkoa vähän sellaisena, ettei tarvitsisi tulla koululle kuin ma (Bulelle) ja ke. Ja sitten toi ke on jo aika täynnä. Josko toi mun ja Matin ideaseminaari saatais pakettiin 11.30 niin silloin sopis. Eli siis ke 11.30?

       1. Menee sen verran kiireiseksi tossa, ettei varmaan katsi tuohon vielä Anjaa pakottaa messiin (: Toki saa tulla.

        1. ihan hyvä aika ja päivä ainakin mun kalenterissa

       2. Käy hyvin, idealounas siis?

        1. joo, tilataan ideapizzat ;o)

         1. nerokasta! : D

          1. nonni silloin siis (wink)