Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tänään oli opinnäytetyöhön liittyvän ideaseminaarin aloitussessio, jonka yhteydessä ehdinkin hoidella monia muita asioita (: Sitä ennen kirjoittelin hankeraportteja (jotka pitäisi olla tiistaina valmiita) ja tapasin Akselin ja Santerin, jotka tulevat säätämään hankkeisiin tutkimusassareiksi ainakin kevään ajaksi.

Huomenna tiistaina kehittelemme pienessä ryhmässä wikitoimintaan liittyvää ESR-hakemusta ja iltapäivällä käynnistyykin ensimmäinen Metropolis Helsinki -tuotanto! Odotan tästä kokeilusta kiinnostavaa prosessia (enkä vähiten siksi, että siinä saa puljata scifi-elokuvien ja niiden tematiikan parissa).

Keskiviikkona minun pitäisi kirjoittaa juttu Metropolian Metropooli-lehteen sosiaalisen median käytöstä Metropoliassa ja taidan keskittyä esittelemään tätä wikitoiminnan käynnistämisprosessia.

Torstaina on ensimmäinen Metropolian Confluencen kehittämisprojektin kokous. Ideana olisi kehittää ja priorisoida wikin tulevaisuuden kehitys- ja muokkaustarpeita. Toivottavasti tästä saataisiin hommat nopeasti käyntiin ja uusin 2.10 -versio asennettua ASAP, koska se mahdollistaisi monia nyt puuttuvia asioita wikistä. Iltäpäivällä on EAKR-rahoitussessio Radisson SAS -hotellissa, jossa olisi tarkoitus etsiskellä yhteistyökumppaneita.

Perjantaina on tarkoitus Jussin kanssa opastaa hanketyöntekijöitä wikin saloihin ja iltapäivällä tapaamme vielä ESR-hakemusten parissa ja viikon päättää tapaaminen Fooga-editorin poikien kanssa.

  • No labels
You must log in to comment.