Vastaa kyselyyn työsuhdepyörästä 30.9.2012 mennessä

E-lomakkeella on adressi-tyyppinen kysely työsuhdepyörän käyttöönotosta.  Tarkoituksena on pitää asiaa esillä nyt kun siitä ollaan (toivottavasti) tekemässä päätöstä...

Kysely löytyy osoitteesta  

https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/6460/lomake.html

Kyselyn sisältö:

FILLARIJENGI HALUAA TYÖSUHDEPYÖRÄN METROPOLIAAN.

JOS KANNATAT AJATUSTA, TÄYTÄ TÄMÄ LOMAKE.

Fillarijengi on pyöräilevien metropolialaisten avoin foorumi, jonka tavoitteena on edistää työmatka- ja muuta pyöräilyä metropolialaisten keskuudessa.  Näkyvin toimintamuoto on ollut jo neljä kertaa järjestetty Tour de Metropolia -pyöräilytapahtuma. Yhtenä Fillarijengin tavoitteena on ollut saada mahdollisuus työsuhdepolkupyörään Metropolian työntekijöille. Hanke on saanut alustavasti vihreää valoa Metropolian johdossa, mutta siitä ei ole tehty lopullista päätöstä. Tällä kyselyllä haluamme tuoda Metropolian johdon tietoon sen, että hankkeella on kannatusta metropolialaisten keskuudessa.

Jos  olet itse kiinnostunut saamaan työsuhdepolkupyörän tai haluat muuten tukea ideaa, voit ilmaista asian täyttämällä tämän lomakkeen. Tieto kiinnostuneiden määrästä toimitetaan Metropolian johdolle. Voit myös halutessasi antaa ideoita ja kommentteja johdon tietoon. Asialliset kommentit  ja ideat toimitetaan johdon tietoon. Tietoa kyselyn tuloksista julkaistaan myös Fillarijengin wikisivulla (linkkejä alempana).

Kyselyyn vastatessa on ilmoitettava oma nimi.  Jos annat luvan, nimesi voidaan mainita asian kannattajien listassa. Nimeä ei julkisteta, ellet anna siihen lupaa.

Tämä ei ole Metropolian virallinen kysely, vaan osa alhaalta ylöspäin suuntautuvaa Fillarijengin toimintaa. Kyselyn vastaukset ovat kokonaisuudessaan vain kyselyn laatijan (Antti Pönni) tiedossa.

Jos haluat lisätietoja kyselyn tuloksista tai Fillarijengin toiminnasta (kuten kevään 2013 Tour de Metropoliasta), voit ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi.

ANTTI PÖNNIN YHTEYSTIEDOT

s-posti: antti.ponni@metropolia.fi

puhelin: 040-1849204

  • No labels
You must log in to comment.