Child pages
  • 2012-04-02 Helka & Hub (ja Kassi)
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Aika: 2.4. klo 11:30

Paikka: Helka
Paikalla: Pirjo, Päivi, Tuomas & Niklas Begley

Helkan, Hubin ja Kassin yhteistyökuviot: tapahtumaviestintää, koulutuksia ja yhteisöpalvelu

Muistio

Hubin host Niklas Begley oli mukana. Niklas on hostauksen lisäksi töissä Kassissa, mietittiin mahdollista jatkoyhteistyötä Helka ry:n kanssa. Kassi on jo kolmessa kaupunginosassa käytössä ja saanut hyvää palautetta. Mietittiin rahoitusmalleja, viestintäkanavia ja yksittäisten kaupunginosien ja kaupunkien eroja.

Puhuttiin kaupunginosien eroista. Arabianranta, Roihuvuori esim. aloitteellisia yhteisöjä. Toisissa hieman perinteisempi toimintakulttuuri. Toimintakulttuuri yhdistyksissä kuitenkin yleisesti ottaen muuttumassa uusien toimijoiden ja toimintatapojen tullessa mukaan. Helkalla on tarvetta osallistavalle/verkostojojohtajuudelle, jota Hubilla on tarjota.

Hubin tapahtumia:

Pro bono -tapahtuma kerran kuussa. Huhtikuussa 11.4. Pro action cafe: http://www.facebook.com/events/374682725887504/. Toukokuusta ei vielä tietoa, mutta Tuomakseen voi olla yhteydessä jos Helkalle tulee jotain hyviä ideoita mieleen.

Vyyhti-brekkari 24.4. Hubilla. Sisältö pitää tiivistää, mutta tiedotetaan tulevia päivämääriä (pitää myös laittaa lukkoon). Paikalla Helka, Hubilta host, Metropolialta Aija, Jussi... tämä pitää vielä tarkentaa Helkan ja Vyyhdin yleisöjä silmälläpitäen. 

Host-koulutuksia tullaan alustavasti vetämään Helkan yhdistysjäsenille ma 11.6. esim. Hubilla. Ajankohta illalla, 17-20?

Helkan tapahtumia: sisällön fokus pitkälti kaupunginosatoimijoille. Prosesseissa ja ajatusten myymisessä opittavaa Hubin kouluttajilta.

Susanna on tehnyt osana lopputyötään Live-kaupunginosapelin jota pelaa kaksi tiimiä kerrallaan. Ensimmäinen tapahtuma mahdollisesti 12.5. Vyyhdin ja Helkan haasteen muodossa Arabianrannan kaupunkifestarissa. Tapahtuma luo pöhinää.

CV-työpajat syksyllä kaupunginosayhdistyksille viestinnän koulutuksena. Minun tapahtumani -tapaamiset Metropolian ja Helkan yhteistyönä tuottamat "vertaisfiilistelyt" kaupunginosatapahtuman järjestämisestä, seuraava toukokuussa.

Helkan vuosikokous syksyllä voitaisiin mahdollisesti pitää Hubilla. Mahdollisuus tiedottaa Hubin osallistavan johtamisen koulutuksista - ehkä jopa vetää kokous osallistavalla johtamisella.

Jatko

Mietitään host-koulutustapahtumaa 16.5. klo 10-12 Hubilla.

Pitäisikö Vyyhdin jälkeistä yhteistyötä miettiä ensi projektitapaamisessa Vyyhdin tiimoilta? Haasteita etenkin projektirahoituksessa, mutta jos kohdeyleisöt ovat samat, voidaan miettiä myös yhteistä toimintaa.

You must log in to comment.