Child pages
  • 2012-03-13 Metropolia & Hub Helsinki
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Aika: 13.3.2012

Paikka: Arabiakeskus, Hämeentie 135A
Paikalla: Tuomas, Jussi

Siirtovaikutuskysely siirtyy asiantuntijan tarkastettavaksi. Suunnitelmia tapahtumista.

Muistio

Tapasimme Jussin kanssa yrittäjäaamiaisen jälkeen. Yrittäjäaamiaisella tuli hyvää infoa sosiaalisesta mediasta, havahduin itse että muutama helposti kehitettävä asia olisi tarjolla. Tutustuin lisäksi Aija Korhoseen, jonka kanssa Hubin juttelimme aamiaisista ja niiden markkinoinnista Etelä-Helsingin yrittäjien verkostossa. 

Itse tapaamisessa keskityimme siirtovaikutuskyselyyn. Viilasimme muutamaa kohtaa, mutta emme enää keksineet merkittäviä parannuksia. Jussi on yhteydessä Robert Arpoon, joka antaa palautetta kyselyn kriteerien perusteella. Tavoitteena on saada kysely lähetettyä ensimmäisen koulutuksen osallistujille tämän viikon kuluessa.

Kävimme myös pikaisesti läpi Hubin tapahtumia (Spark Cafe, Breakfast) sekä raportointia (väliraportti). Ilmeni, että 17.4. olisi suunnitteilla Yrittäjäaamiainen sekä Hubilla että deClubilla. Selvitämme sekaannusta Aijan ja Jussin kanssa. Teemana Hubilla voisi olla Vyyhdin esittely ja miten Hub on siinä mukana, vaihtoehtoisesti yhteisöllisten työtilojen tutkimus.

You must log in to comment.