Child pages
  • 2011-10-31 Vierailu Woogalla Berliinissä
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Wooga

Vierailin 31.10 Berliinissä social gaming yrityksessä nimeltä Wooga.

WOOGA

Tapasin Woogan edustajia epävirallisessa tilaisuudessa viikonlopun aikana ja keskustelimme etenkin pelialan haasteista, hinnoittelusta ja pienten toimijoiden mahdollisuuksista kentällä. Tässä yhteydessä sivuutettiin useampaan otteeseen äänisuunnittelijoiden irrallisuus varsinaisesta pelituotannosta ja peliäänisuunnittelijoiden yrittäjyys.

Wooga on hyvin nuori yritys, jonka johdossa keskimääräisesti toimii parikymppisiä hyvin dynaamisia henkilöitä. Woogan muutamat toimijat olivat kiinnostuneita Vyyhdistä ja halukkaita tulemaan puhujiksi Vyyhdin tuleviin tapahtumiin.

Ensimmäiseksi yhteistyötapahtumaksi ollaan kaavailtu kesän 2011 kesäopintokokonaisuutta ja siihen liitettävää mahdollista pelialan foorumia.

Tapasin myös Ari Pulkkista, joka on Angry Birdsin tunnussävelen säveltäjä ja luovan alan yrittäjä yrityksessään AriTunes. Lisäksi tapasin useita pelialan toimijoita Suomesta, Italiasta, Ranskasta, Saksasta ja Virosta.

Vyyhti on myös vinkannut 3D opiskelijoille mahdollisuutta työskennellä woogalla, joka etsi vierailuhetkellä aktiivisesti uusia tekijöitä tiimeihinsä.

Woogan Senior Lead Artist Samuli Snellman ja Metropolian äänisuunnittelun opiskelija Lassi Vierimaa Berliinissä 30.11.2011

Vierailun satoa lyhyesti

- pelialan kansainvälinen kontakti

- suora kontakti Metropolian opiskelijat - Wooga

- kansainvälisesti tunnettujen ja arvostettujen pelialan toimijoiden mahdollinen yhteistyö Vyyhdin tapahtumissa

- näkyvyyttä verkostossa, johon ei ole normaalisti pääsyä ilman suoraa kontakti

  • No labels
You must log in to comment.