Tour de Helsinki pyöräkisa http://www.tourdehelsinki.fi/ järjestetään jo kuudennen kerran sunnuntaina 4.9.2011. Kyseessä on 140 km mittainen kuntoajo, joka lähtee Käpylän Velodromilta ja päättyy samaan paikkaan. Osallistuin kisaan yksin viime vuonna ja se oli hieno kokemus. Nyt olen kasaamassa 4 hengen Metropolia-joukkuetta mukaan hauskaan tapahtumaan. "Joukkue" on kuitenkin vain laskennallinen eli joukkueaika muodostetaan yksilötulosten summana. Kukin osallistuja saa ajaa aivan omaan tahtiin 7 tunnin aikarajan puitteissa.

Kisassa ei välttämättä tarvitse ihmeempää kisavarustusta, vaan viime vuonnakin välineistö oli hyvin kirjavaa. Tietysti hyvä olisi, ettei ajoasento olisi aivan pystyssä. Yksin pyöräilyä harrastaneille on yllätys, miten helppoa ryhmän mukana on ajaa, kun ilmanvastus ei menoa hidasta. Reitin varrella on 4 huoltopistettä tankkausta varten.

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Halvimman joukkuehinnan (165 eur koko 4 hengen joukkueelta) ilmoittautumisaika päättyy 31.5., joten toivon pikaisia yhteenottoja osoitteeseen ossi.pasanen@metropolia.fi tai tänne wikiin, jos yhteisosallistuminen kiinnostaa. Käsittääkseni tähän tapahtumaan on mahdollista saada Metropolian sponsorointia. Olen kysynyt selvennystä, millä ehdoilla tukea maksetaan. Ilmoitan täällä, kun ehdot selviävät. Osallistun kisaan joka tapauksessa itse, mutta henkilöilmoittautumista ei voi enää jälkikäteen muuttaa joukkueeksi, joten tästä syystä joukkue pitäisi saada kasaan nopealla aikataululla. Joukkuetta ei voi myöskään täydentää jälkikäteen, vaan koko porukka on oltava ilmoittautumista tehtäessä täsmällisesti tiedossa.

  • No labels
You must log in to comment.