Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tämä viikko on ensimmäinen viikko, jolloin pyrin kokeilemaan niin kutsuttua yhden tapahtuman sääntöä käytännössä. Omasta työstäni suuri osa on nettipohjaista yhteistoimintaa ja tälle erittäin elävälle ja muuttuvalle osalle työtä ei käytännössä ole aikaa, jos istuu aamusta iltaan erilaisissa fyysistä läsnäoloa vaatisissa sessioissa. Ajattelin siis kokeilla, miten omaan työhön vaikuttaisi se, että yritän sopia vain yhden tapaamisen tai kokouksen per päivä. Näin aikaa jää eri nettifoorumeilla ja sähköpostilla toimimiseen.

Jotta poikkeus vahvistaisi säännön, tämäkin kokeilu alkaa päivällä, jossa kolme tapaamista (: Aamulla katsastimme Mikko Ruskon ja Päivi Keräsen kanssa kehittävän hanketoimintamme wikityötilan päivitystä. Mikko on tekemässä uuden visuaalisen ilmeen työtilalle ja samalla tarkoitus on tehdä siitä muutenkin käyttäjäystävällisempi. Iltapäivällä kokeilemme dimdim-palvelua Myötätuulessa-hankkeeseen liittyvän seminaarin suunnittelussa ja sen jälkeen on vielä tarkoitus pläjäyttää käyntiin laajennettu innovaatioprojektin suunnittelu Ruoholahdessa. Paikalle on tulossa paljon ihmisiä useasta eri klusterista, joten meininki tulee taatusti olemaan kiinnostava.

Tiistaina on sitten ensimmäinen yhden tapaamisen päivä. Aamulla on Bulevardilla kirjasto- ja tietopalvelun osaamistiimin kokous.

Keskiviikkona käyn tapaamassa Jesse Maulaa, josta on tullut Ideanin toimari! Jesse oli vuoden verran Stadiassa verkkoviestinnän opettajana ja vaihtoi sitten Ideanille. Mitään sen tarkempaa agendaa ei ole, mutta työharjoittelupaikkoja ja muuta yhteistyötä olisi kyllä kiva viritellä.

Torstaina on koko päivän YLEn kanssa Somakoulutusta. Toinen pilottikoulutus alkaa osittain uusitulla aloituslähipäivällä.

Perjantaina käymme Katri Halosen kanssa yhdessä puhumassa Opettamisesta osaamiseen -seminaarissa ennakoinnista, yhteistoiminnallisesta yhteisöstä ja käytännön keisseistä. Setti on siis vähän sama kuin mitä vedimme Tulevaisuusklubin ensimmäisessä sessiossa, josta Juha Lindfors meidät tuonne bongasi.

  • No labels
You must log in to comment.