Juhlava päätöstilaisuus innovaatioprojekteille

Haaga-Helian Luova toimisto Krean opiskelijat, valmentajat sekä joukko avainalumneja kokoontuivat torstai-iltana 8.12. Haaga-Helian Pasilan kampukselle juhlistamaan syyslukukauden päätöstä. Tilaisuudessa oli yli 50 osallistujaa, mukaan oli kutsuttu liiketalouden, journalismin ja tietojenkäsittelyn opiskelijoita ja opettajia sekä näiden koulutusalojen alumneja. Juhlavassa päätöstilaisuudessa esiteltiin opiskelijoiden innovointiprojektin tuotoksia, joihin paikalla ollut alumniraati antoi palautetta työelämänäkökulmasta.

Innovaatioprojektin alumniraati

Innovaatioprojekti tuotti tapahtuma- ja markkinointikonsepteja 
 

Innovaatioprojektin opiskelijoitaCoINNO-hankkeen osana toteutetulle KreaINNO-opintojaksolle osallistui mainonnan, yritysviestinnän, journalismin ja tietojenkäsittelyn opiskelijoita. Innovaatioprojekti toteutettiin kahdelle vapaa-aika- ja hyvinvointipalveluita tuottavalle toimeksiantajalle, Pink Eminencelle ja Lapinlahden Lähteelle.  Monialaiset 4–6 opiskelijan tiimit - joita oli yhteensä peräti 10 tiimiä - työskentelivät kehittäen ja innovoiden Pink Eminencelle ja Lapinlahden Lähteelle tapahtuma- ja markkinointikonsepteja. Opiskelijatiimit laativat myös innovoimistaan konsepteista esittelyvideon ja posterin, jotka esiteltiin Metropolian järjestämässä Minnofest-tapahtumassa. Lisäksi innovaatioideat pitchattiin myös molemmille toimeksiantajille (ks. ideoiden pitchaukset Youtubessa: MinnoFest 2016).

KreaINNO-opintojaksolla valmentajina toimivat lehtori Kaarina Järventaus (journalismi), yliopettaja Merja Drake (journalismi), lehtori Johanna Mäkeläinen (liiketalous), lehtori Hanna Tattari (liiketalous), yliopettaja Tanja Vesala-Varttala (liiketalous) ja yliopettaja Jarmo Sarkkinen (tietojenkäsittely).

Monialaisen opettaja- ja opiskelijajoukon yhteensovittamisessa ja innovointiprojektin toteuttamisessa riitti käytännön haasteita. Kokemus oli kuitenkin palkitseva ja uusii vastaava monialainen innovaatioprojekti onkin suunnitteilla toteuttaa syksyllä 2017.


Lisätietoja
Tanja Vesala-Varttala
Mainonnan ja yritysviestinnän yliopettaja, Krea-valmentaja
tanja.vesala-varttala@haaga-helia.fi

gsm 050 3100 715


Teksti: Sakariina Heikkanen
Kuvat: Tanja Vesala-Varttala

  • No labels
You must log in to comment.