Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Section
Column
width65%
Div
classkurssit

Kurssipalautteet

Käynnissä olevat kurssit

Ei tällä hetkellä käynnissä olevia kursseja

Div
classkurssit

Tulevat kurssit

Ei tällä hetkellä tulevia kursseja

 

MENTORINA VERKOSSA

Haluatko jakaa viisauttasi ja kokemustasi? Miten voisit hyödyntää sosiaalista mediaa ja pilvipalveluita tehokkaammin?

Div
classkurssit

Menneet kurssit

Sosiaalinen media ammatillisen verkostoitumisen tukena 3 op - OPISKELIJOILLE, 10. - 14.3.2014

Kurssi opiskelijoille sosiaalisen median perusteista ja hyödyntämismahdollisuuksista oman ammatillisen näkyvyyden ja verkostoitumisen vahvistamiseksi.Hyppää mukaan avoimuuden aikakaudelle! Omaksu nykyaikainen työskentelytapa osaksi ammattiosaamistasi. Ei vaadi aikaisempia opintoja aiheesta.

-----

Loka- marraskuussa 2013 järjestettiin opettajille ja työelämälle yhteisesti räätälöity koulutuspaketti. Pakettiin kuului yhteisömanagerointi ja tiedonvisualisointi. Joko molempiin tai vain toiseen oli mahdollista osallistua.

Yhteisömanagerointi opetustyössä

Tiedon visalisointi ja Adobe Illustrator

Selviytymiskurssi sosiaaliseen mediaan - intensiiviviikolla 18.- 22.2.2013 3op - KULTTUURI JA LUOVAN ALAN OPISKELIJOILLE

Reititin-hankkeen järjestämä kurssi KAIKILLE kulttuurialan opiskelijoille sosiaalisen median perusteista ja hyödyntämismahdollisuuksista. Hyppää mukaan sosiaalisuuden ja avoimuuden aikakaudelle. Omaksu nykyaikainen työskentelytapa osaksi ammattiosaamistasi. Ei vaadi aikaisempia opintoja aiheesta!

Tominta kansainvälisissä verkostoissa »

Kulttuurialan kurssikokeilu, jolla opiskelijat matkustavat ulkomaille ja osallistuvat alansa kansainväliseen konferenssiin. Kurssin painopiste on kansainvälisyydessä, verkostoitumisessa, tutkimuksessa ja tieteellisessä kirjoittamisessa. 

Osaamisen jakaminen – sosiaalinen media työelämässä, TYÖELÄMÄLLE tarjottava koulutus, 7. ja 21.11. 2012 »

Reititin-hankkeen järjestämä koulutus työelämälle, jossa perehdytään avoimen oppimisympäristö PROksin tarjoamiin mahdollisuuksiin edistää tarpeisiin sopivan  työvoiman löytymistä ja varmistaa osaavien tekijöiden virta yritykseen. Koulutus antaa valmiudet yleisimpien pilvityökalujen ja PROksi käyttöön mahdollistaen tulevaisuudessa työelämälle tärkeiden aiheiden yhteiskehittelyn asianatuntijatehtäviin tähtäävien ammattikorkeakouluopiskelijoiden ja -opettajien kanssa.

Intensiiviviikko pilvessä 3 op - KULTTUURI JA LUOVAN ALAN OPISKELIJOILLE, 15.-19.10.2012!

Reititin-hankkeen järjestämä kurssi KAIKILLE kulttuurialan opiskelijoille sosiaalisen median perusteista ja hyödyntämismahdollisuuksista. Hyppää mukaan sosiaalisuuden ja avoimuuden aikakaudelle. Omaksu nykyaikainen työskentelytapa osaksi ammattiosaamistasi. Ei vaadi aikaisempia opintoja aiheesta.

Opettaminen pilvessä – avoimet oppimisympäristöt ja niiden hyödyntäminen opetuksessa, OPETTAJILLE, syksy 2012 »

Reititin-hankkeen järjestämä kurssi kulttuurialan opettajille, jossa käydään läpi sosiaalisen median perusteet ja hyödyntämismahdollisuudet opettamisen näkökulmasta. Kurssilla perehdytään hyödyllisiin pilvityökaluihin,  PROksiin – avoimeen oppimisympäristöön sekä avoimen toimintakulttuurin ja tiedon tuottamisen teematiikkaan.

Sosiaalinen media työskentelyn tukena – OPISKELIJOILLE 3 op, kesäopinnot »

Reititin-hankkeen järjestämä kurssi kulttuurialan opiskelijoille, jossa käydään läpi sosiaalisen median perusteet ja hyödyntämismahdollisuudet. Kurssilla opiskelija perehtyy hyödyllisiin pilvityökaluihin, Reitittimen uuteen oppimisypäristöön PROksiin ja tuottaa oman laadukkaan AV-materiaalin internettiin.

Sosiaalinen media oppimisen tukena – OPISKELIJOILLE 1-3 op (helmikuu 2012) »

Reititin-hankkeen järjestämä kurssi opiskelijoille, jossa käydään läpi sosiaalisen median perusteet ja hyödyntämismahdollisuudet. Kurssilla perehdytään hyödyllisiin pilvityökaluihin ja Reitittimen uuteen oppimisypäristöön.

 

Kursseilla tehdyt harjoitustyöt löytyvät jokaisen kurssisivun alasivuilta (Child Pages)

Column

Include Page
Koulutusvalikko
Koulutusvalikko

...