Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Comment: Migrated to Confluence 4.0

Kevätlukukaudella on käynnissä neljä osaprojektia

Helsingissä toteutuu Soiva museo osaprojekti, johon teeman antaa Helsingin Kaupunginmuseon Sederholmin talossa oleva Yö-näyttely. Musiikkipedagogiopiskelijat johdattavat esikouluikäisiä helsinkiläisiä lapsia yöllisiin tunnelmiin. Näyttelykierroksen jälkeen opiskelijat menevät päiväkoteihin ja syventävät yhdessä koettuja teemoja lasten kanssa.

Vantaalla Maailmanmusiikkien maaliskuu toteutetaan yhteistyössä Vantaan musiikkiopiston ja musiikkiopisto Musaiikin kanssa. Musiikkipedagogiopiskelijat jalkautuvat koulutusjakson päätteeksi Uomarinteen kouluun viikolla 11. Työpajoissa syntyneitä musiikki-innovaatioita kuullaan Martinuksessa 24.3. olevissa konserteissa. Iltakonsertti alkaa klo 18.

HerraRokokoo" - osaprojekti tarjoilee kuultavaa ja koettavaa Kulttuuriraiteen alakouluihin viikoilla 9, 10 ja 11 *Helsingissä. Yleisöä osallistava konsertti on kuultavissa Kurrepäivänä la 27.3.

Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteinen Tähän asti (työnimi) osaprojekti käynnistyy. Hanna Brotherus ja Reijo Aittakumpu virittävät 5 laulunopiskelijaa ja ikäihmisistä koostuvat kuorot matkalle, joka huipentuu esityksiin Kansallisoopperan Alminsaliin, Espoon Sellosalliin ja Vantaan Martinukseen. Ensi-ilta on Alminsalissa 23.10.2010. Sellosalin esitys on 3.11. ja Martinuksen 5.11.