Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Opiskelijan, henkilökunnan ja kumppaniorganisaation salasanan uusiminen pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla 

Aktivointi ja salasanan vaihto pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla

Koulutustunnus

Jos osallistut Metropolian tuottamaan koulutukseen työnantajasi kautta ja olet luonut käyttäjätunnuksesi osoitteessa https://koulutustunnus.metropolia.fi, voit uusia salasanasi osoitteessa https://koulutustunnus.metropolia.fi/password

Muita tapoja uusia salasana, mikäli ei ole pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tai kyseessä on ulkopuolinen tunnus

Henkilökunta

Noutaa uuden salasanan Henkilöstöpalveluilta

Opiskelija, kumppani ja ns. ulkopuolinen tunnus

Nouto helpdeskin palvelupisteestä

Voit noutaa uuden salasanan minkä tahansa Metropolian toimipisteen helpdesk-palvelupisteestä aukioloaikana. Palvelupisteet ja aukioloajat voit tarkistaa tietohallinnon sivustolta.

Nouto opiskelijapalveluiden lähipalvelupisteestä

Voit noutaa uuden salasanan mistä tahansa Metropolian opiskelijapalveluiden lähipalvelupisteestä niiden aukioloaikoina. Opiskelijapalveluiden aukioloajat löytyvät Metropolian opiskelija - ja hakijapalveluiden sivuilta.

Helpdesk toimittaa salasanan vahtimestarille (pyydettävä etukäteen palvelupyynnöllä)

Voit tehdä palvelupyynnön sähköpostilla osoitteeseen helpdesk (at) metropolia.fi ja pyytää, että salasana toimitetaan minkä tahansa Metropolian toimipisteen vahtimestarille. Vahtimestarilta voit hakea salasanasi kyseisen toimipisteen aukioloaikana. Pääsääntöisesti Metropolian toimipisteet ovat avoinna ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-18. Metropolian toimipisteiden aukioloajat näet Metropolian sivuilta löytyvistä yhteystiedoista.

Helpdesk lähettää salasanan kirjattuna kirjeenä (pyydettävä palvelupyynnöllä)

Voit myös tehdä palvelupyynnön sähköpostitse helpdesk (at) metropolia.fi ja pyytää, että salasana lähetetään sinulle kirjattuna kirjeenä postitse. Jos olet jo tehnyt helpdeskiin palvelupyynnön asiasta, voit vastata sieltä sinulle saapuneeseen vastausviestiin ja pyytää lähetystä kirjattuna kirjeenä.

Kirjattu kirje vaihtoehto vain pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Pääkaupunkiseudulla on useita Metropolian toimipisteitä, joista salasanan saa kohdissa muilla mainituilla tavoilla.


Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaasi noutaessasi salasanaa.

Uutta salasanaa ei lähetetä sähköpostitse tai tekstiviestinä!

Haluamme tarjota tietoturvallisen toimintaympäristön kaikille Metropolialaisille. Sähköposti tai tekstiviesti eivät valitettavasti ole riittävän turvallisia keinoja salasanojen lähettämiseen. Haluamme tästä huolimatta palvella sinua niin hyvin kuin mahdollista ja siksi Metropolia tarjoaakin yllämainitut palveluvaihtoehdot uuden salasanan toimittamiseksi.

Lisätiedot

Lisätietoja kaikista salasanaongelmista saat helpdeskistä tekemällä palvelupyynnön palvelupyyntöjärjestelmään. Katso myös helpdeskin palvelupisteet ja aukioloajatForgot your password?