Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kesäloma häämöttää jo horisontin takana ja viime viikkoina on ollut hösä päällä. Nähtävästi lukukauden loppuakohden työstä tulee helposti sellaista moniajopuuroa, ettei enää oikein osaa edes erottaa eri työtehtäviä toisista. Itsestäni ainakin tuntuu, etten ihan enää edes tiedä mitä olen viime viikkoina oikein tehnyt. Kovasti on ollut kiirettä, mutta mitään ei tunnu jäävän muistiin. Olenkin pitänyt tämän kevään työpäiväkirjaa, jota on varmasti jälkikäteen kiinnostava tutkia, sillä sen kautta huomaa työn kokonaiskirjon ja esimerkiksi yhden päivän aikana tehdyt työt, jotka muuten katoaisivat täysin muistista.

Tällä viikolla valmistelemme syksyn MOI-toteutusta muutaman ihmisen kanssa. On TKI-tiimiä ja viestinnän demopäivää, myös YLEn kanssa vedetyn SOMAkoulutuksen toinen pilottikurssi päättyy torstaina.

  • No labels
You must log in to comment.