Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tällä viikolla alkaa Hetkinen-toimintaa promoava mindfulness-koulutus. Ensimmäinen sessio pidetään maanantaina 13.30 Hämeentie 161:ssä.

Olen myös kehitellyt runkoa ja/tai aihetta julkaisulle, jonka kirjoittaminen olisi tarkoitus pyöräyttää käyntiin VOIMAA-hankkeen yhteydessä tänä vuonna. Olen kaavaillut kokoavaksi käsitteeksi tai teemaksi nimeä "beta-yhteiskunta", mutta katsotaan mihin tie vie (:

Olen myös aloittanut oman tutkimukseni valmistelun. Ensimmäisen artikkelin pitäisi olla keväällä jonkinlaisessa kuosissa ja sen työnimi on "Becoming a Swarm Catalyst". Tutkimusmetodina on autoetnografia, joka vaikuttaa erittäin sopivalta intensiiviseen, hektiseen mutta pitkäaikaiseen oman ja muiden työn kehittämistutkimukseen.

Loppuviikosta on muun muassa SOMA-koulutusta ja käynti Sosiaalinen media liiketoiminnan tukena -tapahtumassa Technopoliksessa Ruoholahdessa. Voimakkaasti kohti kevättä!

  • No labels
You must log in to comment.