Vyyhti – verkostot, yrittäjyysosaaminen ja yhteistoiminnallisuus luovilla aloilla

Vyyhti-hankkeessa tutkimme ja kehitämme, koulutamme ja arvioimme luovien alojen yrittäjyyttä, verkostoitumista ja yhteistoiminnallisuutta. Hankkeemme tuottaa uutta osaamista yhteisöjohtamiseen sekä rohkaisee yhteistoiminnallisuuteen ja monensuuntaiseen verkostoitumiseen. Vyyhdissä tarjoamme mahdollisuuksia uuden oppimiselle -yhdessä!

Ajantasaista tietoa toiminnastamme osoitteessa http://vyyhti.metropolia.fi/

Hankettamme rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus Euroopan Sosiaalirahaston varoin. Hankekautemme kestää vuodet 2011-2013. Ensimmäiset koulutusjaksot käynnistyvät alkuvuonna 2012.

Tervetuloa synnyttämään kanssamme innostusta, oivallusta ja paikallista kuhinaa!

Yhteistyöterveisin,
Vyyhtiläiset (yhteystiedot)

Vyyhti-hankkeen verkkovaikuttavuutta käsittelevä merkintä on julkaistu hankkeen verkkosivuilla. Mielestämme kyseessä on yksi tärkeä vaikuttavuuden muoto tämän päivän hankeympäristössä. Toivottavasti kirjoitus synnyttää ajatuksia ja ideoita vaikuttavuuden mittaamiseen ja määrittämiseen laajemminkin.

Creative QnA – kysymyksiä luovasta yrittäjyydestä on sosiaalista mediaa hyödyntävä online-palvelu, jossa vastataan luovasta yrittäjyydestä kiinnostuneiden kysymyksiin.

Palvelu toimii www.facebook.com/CreativeQNA -Facebook-sivulla, josta löytyy myös tarkempia tietoja palvelun toimintamallista ja vastaajista. Tämä Uusimaa-viikolle ajoittuva kokeilujakso on osa Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaaria.

Tervetuloa esittämään kiperiä kysymyksiä, joilla saadaan vastaaja-asiantuntijoiden aivonystyröille prosessoitavaa.

Vyyhti-hanke on siirtynyt projektin päätösvaiheeseen ja hankkeen tuloksia on alettu kerätä yhteen Vyyhti-webin tulossivulle. Tulossivun kautta pääset tutustumaan esimerkiksi Vyyhtipeliin, Sähköisiin jumppakerhoihin, Yrittäjäaamiaisiin ja Yhteistoiminnan rakentajat -mikrokirjaan. Myöhemmin syksyllä 2013 tulosten joukkoon pääsevät mm. Vyyhti-ääniartikkelit sekä kooste 6.11.2013 pidettävästä lopputapahtumasta.

Vyyhti palailee lomilta

Vyyhti-projekti jatkaa taas toimintaansa kesälomien jälkeen. Parissa päivässä on jo saatu aikaan paljon suunnitelmia ja avauksia muun muassa marraskuussa 6.11.2013 pidettävään lopputapahtumaan liittyen.

Mukavaa loppukesää kaikille wikin käyttäjille.

Vyyhti-hankkeessa on kehitelty tuoretta julkaisutapaa hankkeen tuloksille. Kyseessä on ääniartikkeli, eli kuunteltava ja helposti jaeltava esitys, joka perinteisesti olisi julkaistu kirjallisena tuotoksena. Tänään Vyyhti-henkilöstö kokoontui äänifirma Silencio Oy:n studiolle taltioimaan artikkeleita ja esittelyosuuksia.

Vyyhti-jengi tutustuu äänittäjän työhön Silencio Oy:n studiossa.

Tuotanto jatkuu tästä äänitysten jatkotyöstöllä, äänimaisemien suunnittelulla ja rakentamisella. Syksyllä 2013 pitäisi ensimmäisten ääniartikkelien olla valmiita ja kuunneltavissa.

Kaikki uutiset

Opintojaksojen työtiloja

(Huom! Työtilan näkyvyys voi olla rajattu)

Leipää taiteesta
Kesäopinnot 2012

Vyyhti purkautuu blogissa

Could not access the content at the URL because it is not from an allowed source.

http://vyyhti.metropolia.fi/?feed=rss2

You may contact your site administrator and request that this URL be added to the list of allowed sources.

Kaikki blogimerkinnät

You must log in to comment.