Child pages
  • 2013-04-25 - Projektikokous Vyyhti-toimistolla
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Aika: 25.4.2013 klo 10:00-11:15
Paikka: Vyyhti HQ – Hämeentie 153 B.
Paikalla: Päivi S., Susanna S., Nikita G., Jussi L. & alussa Sara S.

Projektin ajankohtaiset asiat, mm. jatkoaika, muutoshakemus, loppujulkaisu ja maksatus

– Muistio –

Hankkeen jatkoaikaan liittyvät asiat

Ohjausryhmä on hyväksynyt jatkoajan hakemisen. Myös rahoittajan mukaan jatkoaikaa voidaan hakea, eli hakemuksen läpimenokin vaikuttaa ihan todennäköiseltä.

Muutoshakemusten tilanne

Jotain pientä täsmennystä tarvitaan vielä Hubin kohdalla. Asia on kuitenkin hoidossa ja todennäköisesti hakemus hyväksytään pienten viilausten jälkeen melko pian. Muutosprosessi on kestänyt aika kauan erinäisistä yllättävistä asioista johtuen (esim. projektihenkilöstön muutokset ja yllättävät tarkennukset muutoshakemukseen), ja muutoshakemuksen tekeminen on jo luonnollisesti muutenkin pitkä, useita hyväksymisportaita läpikäyvä prosessi. Muutoksia lähdettiin alun perin hakemaan koko vuodelle 2013, ja kohta on ensimmäinen kolmannes kulunut. Tällainen epätietoisuus vaikuttaa luonnolisesti toimintaan, esim. Helkan osalta olisi tärkeää saada tietää, millainen budjetti loppuvuodelle muodostuu. 

Loppujulkaisun artikkelit ja niiden tilanne

Äänikirjakilpailutus pitää tehdä, mieluiten tänään. Nyt voisi laatia selkeän aikataulun. Asetetaan nyt ainakin A4-tiivistelmille uusi deadline viikolle 20! Miten tiivistelmä kannattaisi tehdä? Kyse ei liene perinteisestä artikkelitiivistelmästä, vaan kannattaa käyttää kerrontaa ja dramatisoida hieman. Kannattaa huomata, että A4 on luettuna aika suuri, joten suositaan ilmavaa tekstiä.

Muuten voitaisiin keskittyä loppujulkaisussa verkkomateriaaliin ja digitaaliseen jalanjälkeen, eikä aleta rakentaa suurta kirjaa. Mikrokirjaformaatti voisi toimia loppujulkaisuna, pitkät teksti verkkoon verkkosivuina, pdf-tiedostoina, videoina, kuvina ja ääninä. Tämä on ohjausryhmänkin toive, eli hakukoneella löydettävää materiaalia, ei tiiliskiveä kirjahyllyyn pölyttymään.

Voitaisiin tehdä esimerkiksi kolmen mikrokirjan kokonaisuus, joissa avattuja teemoja laajennetaan verkossa (vai?).

Näistä ideoista keskustellaan seuraavassa projektikokouksessa koko porukalla 15.5.

Maksatushakemus

Susanna ja Päivi ovat käsitelleet asiaa keskenään, joten nyt ei ole tarvetta käsitellä asiaa laajemmin yhdessä. Hakemuksen määräaika on tällä kertaa päivää aikaisemmin, jotta Metropolian talousihminen saa hoidettua osuutensa ajoissa, eikä jouduta odottamaan viime hetkellä tulleita papereita.

Muita kuulumisia
 

  • Tulossa: Art of Hosting 14.-15.5.2013, Kaupungiosa-CV:n tekninen jatko toukokuussa (JussiL), syksyllä Helkalle Facebook-koulutus (JussiL). 
  • Väliraportti: Muistakaa kirjoittaa 2013 väliraporttiin asioita aina silloin tällöin, kun toimenpiteet ovat vielä tuoreina mielessä.
  • Seuraava kokous 15.5.2013, poikkeuksellisesti iltapäivällä klo 15-17.
Kokous päättyi klo 11:15.
  • No labels
You must log in to comment.