Child pages
  • 2011-10-13 Hub ja Metropolia
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Aika: 13.10.2011 (Kansallinen epänonnistumisen päivä) klo 11:30-12:30
Paikka: Hub Helsinki, Annankatu


Sami ja Jussi palaveerasivat koordinoinnin merkeissä. Miten etenevät hommat eri tahoilla ja kuinka tehostettaisiin yhteistoimintaa ja tiedonkulkua.

Hubin kuulumiset

Typajoja tulossa: ensi torstaina Arabia näkyväksi -projektin toimijoille verkostojohtamisen paja. Elämänpeli -konseptilla tulossa myös toimintaa, voisi sopia mainiosti opiskelijoille. Voisi vaikka miettiä Metropoliasta opiskelijaryhmää, joka voisi osallistua. Lisäksi on suunnitteilla yhteistyötä Helsingin yrittäjien kanssa, ja siitä voisi viritä myös Vyyhti-projektiin sopivaa toimintaa.

Jussi muistutti ESR-seurannoista työpajatoimintaan liittyen: kun toiminta on Vyyhti-projektiin liittyvää, pitää osallistujilta kerätä taustatiedot ja läsnäoloseuranta. Muuten voi käydä niin ikävästi, että vaivalla järjestetty ja hyödyllinen tilaisuus jää pois projektin määrällisistä tuloksista, jos rahoittajan vaatimat seurantatiedot ovat puutteelliset. Jussi toimittaa Hubiin ennen ensi torstaita tarvittavat lomakepohjat.

Toimintamallit rakentuvat työpajojen kokemusten myötä.

Metropolian tilanne

Metropoliassa koulutussuunnittelu on edennyt purskeisesti.

Jussin tilanne

YAMK-tutkito on työn alla ja tarkoituksena integroida se Vyyhti-projektin toimintaan. Työelämälähtöinen koultussuunnittelumalli on karkea ajataus, ja tähän liittyen Samin näkemykset kiinnostivat.

Kokeilukulttuuri olisi avainsana. OTOna tehdyt isot projektit eivät toimi, koska opettajia on vaikea innostaa mukaan. Pitää esittää uudenlainen malli tehdä asioita, kokeilukulttuuria, itseohjautuvuuteen perustuva toimintatapa. Tästä napakka, tehokas toimintapaketti olisi killeri.

You must log in to comment.