Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Vyyhti – verkostot, yrittäjyysosaaminen ja yhteistoiminnallisuus luovilla aloilla

Vyyhti-hankkeessa tutkimme ja kehitämme, koulutamme ja arvioimme luovien alojen yrittäjyyttä, verkostoitumista ja yhteistoiminnallisuutta. Hankkeemme tuottaa uutta osaamista yhteisöjohtamiseen sekä rohkaisee yhteistoiminnallisuuteen ja monensuuntaiseen verkostoitumiseen. Vyyhdissä tarjoamme mahdollisuuksia uuden oppimiselle -yhdessä!

Ajantasaista tietoa toiminnastamme osoitteessa http://vyyhti.metropolia.fi/

Hankettamme rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus Euroopan Sosiaalirahaston varoin. Hankekautemme kestää vuodet 2011-2013. Ensimmäiset koulutusjaksot käynnistyvät alkuvuonna 2012.

Tervetuloa synnyttämään kanssamme innostusta, oivallusta ja paikallista kuhinaa!

Yhteistyöterveisin,
Vyyhtiläiset (yhteystiedot)

Vyyhti-hankkeen verkkovaikuttavuutta käsittelevä merkintä on julkaistu hankkeen verkkosivuilla. Mielestämme kyseessä on yksi tärkeä vaikuttavuuden muoto tämän päivän hankeympäristössä. Toivottavasti kirjoitus synnyttää ajatuksia ja ideoita vaikuttavuuden mittaamiseen ja määrittämiseen laajemminkin.

Creative QnA – kysymyksiä luovasta yrittäjyydestä on sosiaalista mediaa hyödyntävä online-palvelu, jossa vastataan luovasta yrittäjyydestä kiinnostuneiden kysymyksiin.

Palvelu toimii www.facebook.com/CreativeQNA -Facebook-sivulla, josta löytyy myös tarkempia tietoja palvelun toimintamallista ja vastaajista. Tämä Uusimaa-viikolle ajoittuva kokeilujakso on osa Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaaria.

Tervetuloa esittämään kiperiä kysymyksiä, joilla saadaan vastaaja-asiantuntijoiden aivonystyröille prosessoitavaa.

Vyyhti-hanke on siirtynyt projektin päätösvaiheeseen ja hankkeen tuloksia on alettu kerätä yhteen Vyyhti-webin tulossivulle. Tulossivun kautta pääset tutustumaan esimerkiksi Vyyhtipeliin, Sähköisiin jumppakerhoihin, Yrittäjäaamiaisiin ja Yhteistoiminnan rakentajat -mikrokirjaan. Myöhemmin syksyllä 2013 tulosten joukkoon pääsevät mm. Vyyhti-ääniartikkelit sekä kooste 6.11.2013 pidettävästä lopputapahtumasta.

Vyyhti palailee lomilta

Vyyhti-projekti jatkaa taas toimintaansa kesälomien jälkeen. Parissa päivässä on jo saatu aikaan paljon suunnitelmia ja avauksia muun muassa marraskuussa 6.11.2013 pidettävään lopputapahtumaan liittyen.

Mukavaa loppukesää kaikille wikin käyttäjille.

Vyyhti-hankkeessa on kehitelty tuoretta julkaisutapaa hankkeen tuloksille. Kyseessä on ääniartikkeli, eli kuunteltava ja helposti jaeltava esitys, joka perinteisesti olisi julkaistu kirjallisena tuotoksena. Tänään Vyyhti-henkilöstö kokoontui äänifirma Silencio Oy:n studiolle taltioimaan artikkeleita ja esittelyosuuksia.

Vyyhti-jengi tutustuu äänittäjän työhön Silencio Oy:n studiossa.

Tuotanto jatkuu tästä äänitysten jatkotyöstöllä, äänimaisemien suunnittelulla ja rakentamisella. Syksyllä 2013 pitäisi ensimmäisten ääniartikkelien olla valmiita ja kuunneltavissa.

Kaikki uutiset

Opintojaksojen työtiloja

(Huom! Työtilan näkyvyys voi olla rajattu)

Leipää taiteesta
Kesäopinnot 2012

Vyyhti purkautuu blogissa

Viikkokirje viikolla 18, 2014
Tämä on Vyyhti-hankkeen viimeinen viikkokirje. Maanantaina 28.4. Työstettiin vaikuttavuustutkimusta ja valmisteltiin hankkeen päättymistä. Vyyhti-toimistolla Metropolian tiloissa pidettiin pienimuotoiset hankkeen päättäjäiset. Tilaisuudessa olivat paikalla osatoteuttajien Hub Helsingin ja Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helkan edustajat, Metropolian Vyyhti-tiimiläisiä sekä hankkeen kanssa tekemisissä ollutta muuta henkilökuntaa. Tiistaina 29.4. Tehtiin hankkeen viimeisiä julkaisuja. Kultaajamestari Raimo Snellmanin artikkeli Yrittäjä luovalla rajapinnalla julkaistiin … Jatka lukemista Viikkokirje viikolla 18, 2014
Jäähyväiset yhteisölle
Tänään useimmat meistä suomalaisista viettävät vappua. Niin minäkin. Samalla on tullut aika sanoa hyvästit Vyyhti-hankkeelle ja Metropolian amk:lle. Tällä hetkellä olo on innostunut uusista mahdollisuuksista, haikeus taitaa iskeä vasta myöhemmin, kun en enää aamuisin kävele töihin keväisen vihertäviä metsäpolkuja. Ehkä kaikki sanottava on nyt sanottu. Antaa kuvien yllä puhua. Olen kiitollinen ja kaikkeni antanut. Hyvää … Jatka lukemista Jäähyväiset yhteisölle
Viimeiseksi sanaksi jääköön: PELIFASILITOINTI!
Tänään on keskiviikko, 30.4.2014  ja tämä on Vyyhti-hankkeen viimeinen olemassaolopäivä.  Tähän tämä kaikki täällä loppuu. Kaikki, mikä on tehty, on tehty. Kaikki mikä on saavutettu, on saavutettu. Niin, no – paitsi Sannalla, joka vielä pakkaa satoja hankkeen papereita arkistoitavaksi hikipäissään tuossa vieressäni. Joka tapauksessa: viimeisiä viedään. Ja tämä on myös tietty minun viimeinen työpäiväni. Matkani täällä on … Jatka lukemista Viimeiseksi sanaksi jääköön: PELIFASILITOINTI!
Kisälli vs. Mestari
Kirjoittaja: Mika Tarkkanen, kultaseppämestari. Onko lause ”Arvostan suomalaista käsityötä.” lupaus paremmasta palkasta? Arvostan suomalaista käsityötä! Käsi ylös kuinka moni on kuullut tämän aikaisemmin? Tämän on yksi tulokulma aiheeseen Helsingin Arabianrannasta ja Kultaseppämestarin silmin katsottuna. Uskon vilpittömästi, että suomalaista käsityötä tai ylipäätään työtä arvostetaan monestakin syystä. Tosin tragikoomista on, että siitä ei kuitenkaan haluta maksaa yhteiskuntamme … Jatka lukemista Kisälli vs. Mestari
Vyyhtipelin esittelyvideo julkaistiin
Vyyhtipeli on yksi Vyyhti-hankkeen keskeistä tuotoksista. Tänään julkaistiin pelin esittelyvideo hankkeen Vimeotilille, ja voit katsoa sen myös tästä: Lisätietoja pelifasilitoinnista ja -konsultoinnista löydät osoitteesta pimuconsulting.fi.

Kaikki blogimerkinnät

You must log in to comment.