Child pages
  • VOIMAA-kuukausikirje tammikuu 2010
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

VOIMAA

Kuukausikirje tammikuu 2010
Aiemmat kuukausikirjeet
Julkaisuajat 2010
ti 12.1.
ma 1.2.
ma 1.3.
ti 1.4.
ma 3.5.
ti 1.6.
ma 2.8.
ke 1.9.
pe 1.10.
ma 1.11.
ke 1.12.
Päätoimittajalta
Hyvää alkanutta vuotta toivottaa
Milla Laasonen
VOIMAA-tiedottaja/tuottaja

VOIMAA-vuosi 2010


Alkaneen vuoden aikana VOIMAA-hankkeella on edessä tärkeitä tehtäviä. Ammattikorkeakouluopintoihin valmentavien opintojen suunnittelu konkretisoituu, työelämäyhteistyö etenee ja toiminnan tuloksista tuotetaan materiaaleja, jotka ovat kaikkien käytettävissä - sosiaalisen median sovellusten kautta!

Kuukausikirjeen on tarkoitus esitellä tärkeimmät saavutukset ja ilmoittaa ennakkoon tulevista VOIMAA-tapahtumista.

Tervetuloa mukaan!

VOIMAA-videoklippejä Youtubessa


Youtubeen on perustettu VOIMAAprojektin oma kanava, jonne syötetään hankkeen aikana syntyviä videoklippejä.

Metropolian Elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijaryhmä tuotti syyslukukaudella 2009 reportaaseja VOIMAA-hankkeen teemasta "maahanmuuttaja ja työelämä". Neljä reportaasia tulevat poikimaan jatkotuotantoja minidokumentteina kevätlukukauden 2010 aikana. Reportaaseihin voi tutustua myös täällä wikissä.

Syyslukukauden 2009 aikana myös HAMK AOKK:n Riitta Metsäsen luento työyhteisön kulttuurisidonnaisista tekijöistä taltioitiin. Riitan luennon klipit ovat nähtävillä wikissä täällä.

Tulevia tapahtumia


VOIMAA-seminaari 22.9.2010 VOIMAA-hankkeen oma seminaari järjestetään keskiviikkona 22.9.2010. Lisätietoja seminaarista julkaistaan kevään mittaan. Päivämäärä kannattaa merkitä jo kalenteriin ylös!

29.1. Metropolian kulttuurialojen amk-opetukseen valmentavaa koulutusta pohtinut kehittämistiimi esittelee työnsä tuloksia Hämeentie 161:n toimipisteessä, auditoriossa kello 11-13. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

VOIMAA -toteuttajat


VOIMAA -voimavaroja maahanmuuttajista -hankkeen tavoitteena on etsiä toimintamalleja, jotka helpottavat maahanmuuttajien ammattikorkeakouluopintoihin pääsyä ja työelämässä olevien maahanmuuttajien urakehitystä. Käytämme hankkeessa hyödyksi sosiaalisen median keinoja, kuten wikiä ja blogeja. Lue projektiin osallistuvien työblogeja!

Lisäksi Metropolian Confluence-alustalla toteutetussa VOIMAA-wikissä voi selata aineistoja ja kommentoida sekä aloittaa keskusteluja, myös ilman käyttäjätunnuksia.

VOIMAA on kolmevuotinen Etelä-Suomen lääninhallituksen Euroopan sosiaalirahaston varoin tukema hanke. Hankkeen päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu, osatoteuttajina ovat HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Fakiirimedia Oy.

 
You must log in to comment.