Child pages
  • VOIMAA-kuukausikirje marraskuu 2009
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

VOIMAA
Kuukausikirje marraskuu 2009

Aiemmat kuukausikirjeet

Julkaisuajat 2009
ke 29.4.
pe 29.5.
ke 10.6.
ma 10.8.
ma 28.9.
to 29.10.
ma 30.11.
Julkaisuajat 2010
ma 11.1.
ma 1.2.
ma 1.3.
ti 1.4.
ma 3.5.
ti 1.6.
ma 2.8.
ke 1.9.
pe 1.10.
ma 1.11.
ke 1.12.

Päätoimittajalta
Pikkujouluterveisin
Milla Laasonen
VOIMAA-tiedottaja/tuottaja

VOIMAA -kumppaneita Focuksen artikkelissa


VOIMAA-työelämäkumppaneiden, Itella Oyj:n ja Muxlim Inc:n, mietteitä hankeyhteistyöstä voi lukea Focus-lehden artikkelista. Katso juttu "Liiketoiminnalla tasavertaisempaan maailmaan", PDF - versio, sivut 14-15 täältä
Wilberforce Essandor Mohamed El-Fatatry, Stephen Lee
Kuvat: Mikko Haiko.

VOIMAA -wiki täyttää vuoden!


VOIMAA-wikityötila perustettiin 12.12.2008. Marraskuun loppuun 2009 mennessä etusivua on päivitetty jo 292 kertaa.

VOIMAA kiittää osallistuneitaVOIMAA haluaa kiittää kaikkia toimintaansa osallistuneita kuluneesta vuodesta! VOIMAA-hankkeen parissa toimineet ja muutoin vain aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita viettämään glögihetkeä tiistaina 8.12. kello 14 Hämeentie 161:een.

Ilmoittautuminen pe 4.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen milla.laasonen@metropolia.fi

VOIMAA pohtii sosiaalisen median etiikkaa


VOIMAA on tuottamassa artikkelia sosiaalisen median etiikasta työelämäprojektin wikiympäristössä. Artikkeli on osa Tietotekniikan liiton teosta (työnimi) Silmät auki sosiaalisen median etiikkaan. Julkaisu tapahtuu vuoden 2010 aikana.

Artikkelin työstöön ovat kaikki aihepiiristä kiinnostuneet tervetulleita osallistumaan, katso linkki täältä.

VOIMAA -teemaisia reportaaseja valmistumassa


Metropolia ammattikorkeakoulun audiovisuaalisen alan opiskelijat ovat tuottaneet viisiminuuttisia reportaaseja aiheesta maahanmuuttaja ja työelämä. Tuotokset ovat ensikatselmuksen alla perjantaina 11.12. ja sen jälkeen nähtävillä VOIMAA-wikissä.

Tulevia tapahtumia


9.-10.12. Metropolian kulttuuri ja luovan alan T&K-henkinen vetäytyminen Tallinnaan, VOIMAA-projektilaisia mukana.
10.12. Hämeen ammattikorkeakoulun AMK-valmentavan koulutuksen kehitystyöhön osallistuneet opettajat esittelevät tuloksiaan Hämeenlinnassa. Jussi Linkola ja Metropolian AMK-valmentavan kehitystyöhön osallistuneita lähtee tilaisuuteen.
11.12. Metropolian AV-aikuisopiskelijoiden ryhmän tuottamat viiden minuutin reportaasit VOIMAA-hankkeen ympäriltä aiheesta "maahanmuuttaja & työelämä" julkaistaan. Reportaasit ovat nähtävissä VOIMAA-wikissä.

VOIMAA -toteuttajat


VOIMAA -voimavaroja maahanmuuttajista -hankkeen tavoitteena on etsiä toimintamalleja, jotka helpottavat maahanmuuttajien ammattikorkeakouluopintoihin pääsyä ja työelämässä olevien maahanmuuttajien urakehitystä. Käytämme hankkeessa hyödyksi sosiaalisen median keinoja, kuten wikiä ja blogeja.Kerromme kuukausikirjeessä hankekuulumisista ja tulevista tapahtumista. Lisäksi teemme hanketoimijoita tutuksi syyskuun 2009 numerosta alkaen. Lue projektiin osallistuvien työblogeja!

Lisäksi Metropolian Confluence-alustalla toteutetussa VOIMAA-wikissä voi selata aineistoja ja kommentoida sekä aloittaa keskusteluja, myös ilman käyttäjätunnuksia.

VOIMAA on kolmevuotinen Etelä-Suomen lääninhallituksen Euroopan sosiaalirahaston varoin tukema hanke. Hankkeen päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu, osatoteuttajina ovat HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Fakiirimedia Oy.

 
You must log in to comment.