Child pages
  • VOIMAA-kuukausikirje joulukuu 2010
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

VOIMAA
Kuukausikirje marras-joulukuu 2010


Hämeentie 161:n Flyygeliaula juhlavalaistuksessa
Kuukausikirje esittelee hankkeen tuloksia ja tiedottaa tulevista VOIMAA-tapahtumista.

Päätoimittajalta

Kiitos kuluneesta vuodesta ja loistokasta uutta vuotta!

Milla Laasonen
VOIMAA-tiedottaja/tuottaja

Ammattikorkeakouluopintoihin valmentavat koulutukset tuottaneet hedelmää


Maahanmuuttajille suunnatun ammattikorkeakouluopintoihin valmentavan koulutuksen osallistujista yksi on jo ehtinyt hakea sekä menestyksellisesti tullut valituksi tutkintoon johtavaan koulutukseen. Onnittelemme saavutuksesta!

Uutisjuttuja maahanmuuttajuudesta


Metropolia Ammattikorkeakoulun Elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijat ovat tuottaneet erinomaisia uutisjuttuja maahanmuuttajuudesta ja kansainvälisiin opiskelijoihin liittyvistä aiheista. Jutut arvioitiin tiistaina 17.12.2010 ja ulkopuolisena arvioitsijana toimi pitkän työhistorian omaava toimittaja Arto Nurmi. Jutut saivat kiitosta, mutta osaa niistä muokataan vielä teknisesti. Tuotokset julkaistaan VOIMAAn Youtube-kanavalla tammikuun 2011 aikana.

VOIMAAn viimeiset matkat


Viimeiset VOIMAA-matkat tehtiin Saksaan. Opettajakoordinaattorit vierailivat Berliinissä Online Educa 2010 -messuilla ja benchmarkkasivat korkeakouluopetusta. Lisää matkaraportista täältä.

Tulevat VOIMAA -tapahtumat


VOIMAA -julkaisuja tulossa vuoden 2011 alkupuolella, muun muassa mikrokirja sosiaalisen median käyttämisestä projektityössä.
VOIMAA -lopputapahtuma alustavasti 7.6.2011 -tarkempia tietoja mitä, missä, milloin julkaistaan kevään mittaan.

VOIMAA-toteuttajat


VOIMAA -voimavaroja maahanmuuttajista -hankkeen tavoitteena on etsiä toimintamalleja, jotka helpottavat maahanmuuttajien ammattikorkeakouluopintoihin pääsyä ja työelämässä olevien maahanmuuttajien urakehitystä. Käytämme hankkeessa hyödyksi sosiaalisen median keinoja, kuten wikiä ja blogeja. Lue projektiin osallistuvien työblogeja!

Lisäksi Metropolian Confluence-alustalla toteutetussa VOIMAA-wikissä voi selata aineistoja ja kommentoida sekä aloittaa keskusteluja, myös ilman käyttäjätunnuksia.

VOIMAA on kolmevuotinen Uudenmaan ELY-keskuksesta Euroopan sosiaalirahaston varoin tuettu hanke. Hankkeen päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu, osatoteuttajina ovat HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Fakiirimedia Oy.

 
You must log in to comment.