Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tälle sivulle kootaan VOIMAA-projektin tuloksia...

Valtavirtaistaminen

Maahanmuuttaja ja työ -reportaasit (youtubessa klippeinä Metropolian Elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijoiden tuotannot)
Putkimies Badara (Reportaasi 1)
Reportaasi 2
Reportaasi 3
Reportaasi 4

Minidokumentti: Maahanmuuttaja

Uutisjutut aiheesta maahanmuuttajuus (youtubessa klippeinä Metropolian Elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijoiden tuotannot)
Korkeakouluopintojen maksullisuus
Maahanmuuttaja?

Perehdytysmateriaalit
Työyhteisön kulttuurisidonnaiset tekijät - Riitta Metsänen luennoi työyhteisön kulttuurisidonnaisista tekijöistä (7 videoklippiä)

Nasima Razmyar Luovuus syttyy yhteisöissä -tapahtumassa

Sosiaalisen median hyödyntäminen

 
 
 1. Varmasti yksi lisättävä otsikko voisi olla
  AMK-valmentava /mallit?
  Entä miten sosiaalisen median hyödyntämisen malleja tuloksia kirjataan ja mallinnetaan?
  Itsessään projektin wiki on jo malli esimerkkinä kaikessa laajuudessaan (smile)
  Pohtii sanna

  4.1.2010

  sannaru

  1. Ehdottomasti AMK-valmentavan syksyn aikana kehitellyt mallit tänne myös (smile)

   Metropolian amk-valman osalta mallit valmistuvat esittelykuntoon 29.1. mennessä, jolloin selkeä kuvaus lienee lisättävissä tännekin (korjatkaa jos olen väärässä). Onko HAMKissa kehitelty malli jo wikissä (jos on niin ehdottomasti voi linkittää tänne).

   Hyvä kysymys myös tuo sosiaalisen median hyödyntämismallien kirjaaminen ja mallinnus. Minusta olisi hyvä jos päästäisiin mahd. selkeään ja jäsennettyyn kuvaukseen toimintatavoista: wiki on hyvä esimerkki jo itsessään, mutta olisi hienoa jos saisimme ydinkokemukset tiivistettyä helposti ymmärrettävään pakettiin... Ehkä Millan nyt keväällä valmistuvasta opinnäytteestä(kin) saisi pohjaa mallintamiselle. Millaisia mallintamisideoita muilla on?

   1. Kehittämistiimimme saa amk-valmentavan mallinnuksia aikaiseksi Päivin mainitsemalla aikataululla.

    Wikin käyttöä pohdiskelen kyllä opinnoissani, mutta en usko sen ratkaisevan sitä kysymystä, miten wikin tai muut sosiaalisen median hyödyntämisen mallinnukset tehdään tämän hankkeen yhteydessä kokonaisuudessaan. Uskoisin, että tähän tuloksien kirjaamiseen tarvitaan kaikkien projektitoimijoiden panos, ei yksillä aivoilla kykene koko projektin toimintaa tahi wikiä kuvaamaan (smile)

    1. Juu, olen ihan samaa mieltä. Lähinnä ajattelin, että opinnäytteen kautta on saattanut nousta esille, minkä toimintatapojen on koettu toimivan hyvin ja mitkä mahdollisesti ongelmallisiksi - ja näiden pohjalta sitten lähteä projektiryhmän kehittelemään mallia. Mutta ehkä onkin parempi, että aloitetaan suoraan VOIMAA-some-mallien mallintaminen keskustellen ilman että jäädään odottelemaan opinnäytteen valmistumista...

     1. Ehdottomasti tuota mieltä, sillä koko hankkeen wiki-somekäytön mallinnustehtävää varten se kuitenkin vain raapaisee tematiikkaa pintapuolisesti.