Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hallinnon materiaalipankki

Yleistä

Projektisuunnitelma
Projektipäätös

Rahoittajan ohjeita
Projektiapulainen - Kooste kokemuksista, projektikäytäntöjä esimerkein - päivitetty lokakuussa 2009
Rakennerahastoja koskevat hallintoviranomaisen ohjeet

Arkistointi
Arkistointisuunnitelma

Hankinnat ja matkat
Malli kilpailutusmuistiosta
Matkasuunnitelmat
Matkaraportit

Viestintä
Viestintäsuunnitelma
Rakennerahastojen tiedotusohje

Projektihenkilöstö ja osallistujat

Projektihenkilöstön työajanseuranta ja palkanmaksu

2011: Työajanseurantapohja 2011, valmiit päivämäärät ja arkipyhät

tyoaikaseuranta-pohja.xls
Työajanseurantalomake II (useammassa ESR-projektissa toimivat)

Matkakortin käyttö

Hankkeen matkakortin käyttö kirjataan välittömästi päiväkirjaan EditGridissä (kirjautuminen: organisaatiokohtaan org ja muihin kohtiin henk.koht Metropolia-tunnuksills)

Projektiin osallistuvat
Taustatiedot seurantaraporttiin

Ajankohtaiset

Kehittelyssä nyt

Kaikkien työkorien loppuraporttipohjat -projektiryhmän täytettäväksi ja kommetoitavaksi ( HUOM - TÄYTÄ OSUUTESI JA LISÄÄ HUOMIOT 30.4. MENNESSÄ)

Projektihallinnon loppuraportti

Seurantaraporttiaineistot 2009-2011

Väliraportointi 2010

Hallinnossa aiemmin kehitellyt (arkisto)

Viimeksi lisätyt
Projektihenkilöstö ja osallistujat > Työajanseurantapohja 2011, viikonloput ja arkipyhät (excel)
Raportointi > Pohja seurantatietojen keräämiseen (excel)
Yleistä > Rakennerahastoja koskevat hallintoviranomaisen ohjeet

Toimielimet ja aikataulutus

 
 1. Pitäiskö ottaa orjallisesti toi hyvä lista käyttöön, tehdä jokaisesta ranskalaisesta viivasta oma sivu ja alkaa keräämään niihin tavaraa? Toi vaikuttaisi musta erittäin hyvältä lähtökohdalta hankehallinnon wikiyttämiseen.

  1. Jep, jatkanpa seuraavaksi siitä - tekemisen kautta varmaan selviää parhaiten sopiva tasapaino virtuaalisen ja reaalisen mappimaailman välillä (smile)

   Joissakin matskuissa (työsopparit tms.) riittänee se, että ne on säilössä työhuoneen konkreettisessa projektimapissa... Toisaalta olisi tietysti hyvä, että tieto kaikista olemassa olevista matskuista olisi yhdessä paikkaa. Ajatuksia aiheesta?

   Pohdittavaa on myös, miten nuo allekirjoituksella vahvistetut osallistujaluettelot suhteutuu wiki-maailmaan. Tuossa listassa allekirjoitus on tosin mainittu vain suosituksena. Tämä asia toivottavasti valottuu rahoittajan kanssa käytävässä aloituskokouksesssa, mutta ei varmasti haittaisi, jos meillä olisi valmis esitys, miten asia olisi järkevää hoitaa tässä hankkeessa.

   1. Ehdotukseni olisi, että alussa yritettäisiin ainakin laittaa kaikki matsku wikiin. Esim. työsopparit voi tallentaa omalle sivulleen liitetiedostoina ja tarvittaessa voit vaikka sulkea tuon sivun näkyvyyden muilta kuin tyyliin sulta ja matilta... (annoin sulle tähän riittävät oikat tähän työtilaan).

    Olisi luonnollisesti mahtavaa jos allekirjoitus ei olisi pakollinen vaan esim. jonkinlainen kuittaus wikissä riittäisi...

   2. Vielä tuli sellainen mieleen, että pitäisikö sellaisten linkkien perään, joiden näkyminen on estetty pistää jokin selvenne tyyliin: "(sivun näkyminen ulkopuolisille estetty)"...

    1. Kuulostaa fiksulta, tehdään niin.

     Pitää vielä miettiä tuon henkilöstösivun näkymistä/näkymättömyyttä ja mahdollista jakamista osiin. Avaan pääsyn tässä vaiheessa kaikille (en ole vielä ehtinyt laittaa sisältöjä sinne), niin voidaan paremmin keskustella järkevästä ratkaisusta koko poppoon kapasiteettia hyödyntäen.

     1. Joo, kannatetaan.

 2. Lisäsin sivun alalaitaan vielä pari 'projektimappiin' kuuluvaa juttua, jotka eivät olleet aiemmalla listalla.

 3. Digitaalisen viestinnän wikin innoittamana tein tännekin kehittelyssä nyt osion, jonka ideana on koota yhteen paikkaan ajankohtaiset  kehittämispohdinnat ja ongelmat. Varsinaiseen kehittämiseen liittyvä jumppaus tapahtuu aina kyseistä teemaa varten perustetulla omalla sivullaan, jolloin sivuja on helppoa siirrellä tarpeen mukaan, eikä vilkaskaan keskustelu peitä muita tärkeitä asioita alleen...

  Siirsin listan projektimappiin vaadittavista ja arkistoivista asiakirjoista Kehittelyssä nyt -linkin alle Projektin asiakirjat ja niiden arkistointi(jos joku kaipailee)

 4. Katotaas löydätkö Päivi tän täältä, mutta annas omaan työtilaasi mahdollisuudet kommentoida.

  1. Nyt pitäisi onnistua (smile)

 5. Lisäsin VOIMAAn Metropolian Projektori-järjestelmään. Matilla, Millalla ja Jussilla (ja mulla) on tässä vaiheessa muokkausoikeudet tietoihin.