Muistio 19.10. /Skype

Läsnä

Katri (siht.), Kai Artes, Juha Iso-Aho, Leena Björkqvist

1. Käytiin läpi jokaisen casen kuulumiset:

Kaius on laittanut mallikkaasti signaaleja wikiin. Casen kirjoitustyö runkomme mukaan on lähtenyt käyntiin hyvin. Raportti tulee marraskuun 9. tiennoilla.

Leena koittanut selättää tuotantoverkostoa ja saada kuvaa siitä. Juha Huuskoselle on tehty haastasttelu, meni hieman alle tunnissa. Toimintalogiikan ollessa ameebamainen, niin on hyppivä. Auttoi kun kysyi yhteistyökumppaneista nimellä: mitä kukin merkitsee. Sitä kautta tuli konkreettista hyvää tietoa. Natalien kanssa on keskusteltu ja ollut pohtia ristikkäin. Verkostosta nousi esille keskeisimpänä organisaation eläminen täysin toiminnan ehdoilla, ja toiminta lepää tekijöiden harteilla. Korosti, että tekijöiden täytyy tuntea omistavansa tapahtuma. Pohditaan luodaanko struktuuria vai annetaanko vain ameebamaisesti elää. Kehittävät kenttää kokoajan, eivät ota varmoja esiintyjiä. Eli kehittävät kenttää koko ajan.

Juha on sopinut Kaustisen ohjelmajohtaja Jyrki Heiskasen haastattelun (Kaustisille!) ke 4.11. Laittaa siitä keskeisimmät huomiot 9.11. deadlineemme.

Kaius suositteli Cuporen Lauralle yhteyttä Live Nationin pitkän linjan toimijaa Lenny Lindforsia, hän vastailee kyselyihin usein hienosti. Ollut alalla parikymmentä vuotta. Katri välittää vinkin.

2. Wiki-tilanne

Metropolia yamk-opiskelijat saavat tehtävän annon 4.12. ja tekevät sitä helmikuulle asti.

Noviassa Leena yhdistää tehtävän menetelmäopintoihin ja heilläkin deadline on helmikuussa. Pohditiin pitäisikö tehtävän anto kääntää ruotsiksi, mutta päädyttiin pitämään suomen kielisenä. Sen sijaan itse signaalit voi laittaa yhtä hyvin ruotsiksi.

HUMAKissa on menetelmäopinnot Joensuun kampuksella tammikuun lopuolla ja Juha katsoo jos sinne mahtuisi ennakointimetodiikkaa mukaan. Puhuu myös muiden kampusten kanssa tilanteesta.

Katri on jutellut Mamkin Pekan kanssa ja ovat myös teettämässä metodi-tehtävän opiskelijoilleen.

3. seuraavat tapaamiset 

SKYPE-tapaamista 2.11. ei pidetä, sen sijaan treffaamme on-location tiistaina 10.11. Bulevardilla, PK31

  • No labels
You must log in to comment.