Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

TeiniMINNO innovaatioprojekteihin valitaan 5-7 espoolaista yritystä antamaan haasteensa nuorten ratkottavaksi. Avoin haku on käynnissä! Ota yhteyttä laura-maija.hero äääät metropolia.fi

MINNO® innovaatioprojektit on opiskelijoiden monialaisissa ryhmissä toteuttama innovaatioprojekti (noin 200 tuntia työtä 10.3 - 30.5.2014), johon haasteet tulevat espoolaisilta yrityksiltä. Kevään intensiiviset innovaatioprojektit toteutetaan yhteistyössä Omnian & Metropolian yhteistoteutuksena 10.3 - 30.5.2014 espoolaisten yritysten kanssa. Lähiopetusta kolme intensiiviviikkoa. Kaikille yhteistä innovaatioseminaaria seuraa työelämän vierailut ja haasteiden esittely sekä monialaisten pienryhmien muodostaminen. Tämän jälkeen käynnistyvät projektitoteutukset, jotka sisältävät ideointivaiheita, tutustumiskäyntejä, projektin suunnittelua, toteuttamista ja raportointi sekä esittelyvaiheita. Projektiryhmille nimetään valmentaja. Innovaatioprojektit päättyvät yhteisiin innovaatiomessuihin tai muuhun tapahtumaan.

Kyseessä on joustava, projektilähtöinen oppimistapa. Projekti arvioidaan vertaisarvioinnin menetelmällä Metropolian innovaatioprojektin kriteeristöstä sovelletulla yhteisellä kriteeristöllä. Projektityöstä pidetään tuntikirjanpitoa. Projektiryhmällä on projektipäällikkö, sihteeri/tiedottaja ja muita nimettyjä jäseniä. Projektilla on projektisuunnitelma, sopimus tilaajan ja Metropolian ja Omnian kanssa, välikatselmus, sovitut tuotokset, sekä loppukatselmus. Jokaisella ryhmällä on ohjaaja Metropoliasta tai Omniasta ja yritys sitoutuu kommentoimaan ja ohjaamaan sovittavan määrän.

Yritys saa:

 

- Innovatiivisen ratkaisun antamaansa haasteeseen sekä lukuisia ideoita mahdollisista ratkaisumalleista.

- Nuoren kohderyhmän osaamista, kokemusta, trendejä, tietoa

- Edullisen (ilmaisen) projektitoteutuksen

- Opettajien korkeatasoisen projektiohjauksen

- Yritysverkoston Espoossa

- Uusia kontakteja oppilaitoksiin

- Tutustua potentiaalisiin työnhakijoihin

 

Yritys sitoutuu:

- Antamaan haasteen (15-30 min)

- Kommentoimaan ideoita

- Sparraamaan ryhmää silloin tällöin 19.3 - 31.5.2014

- Järjestämään vierailukäynnin tarvittaessa

- Mahdolliset kustannukset (esim. painotuotteet tms), jos yritys niin haluaa

 

Yritys ei sitoudu:

- Maksamaan palkkaa oppilaitoksille

- Maksamaan palkkaa opiskelijoille

  • No labels
You must log in to comment.