Child pages
  • Tiimiportfolion ohje syksy 2017
Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Perustakaa yhdessä TiimiPortfolio!

Se on tiiminne osaamisen kehittymisen sekä innovaation kehittämistyön markkinapaikka rajatulle yleisölle: Yritysasiakkaanne, opettajat, tuomarit seuraavat etenemistänne mielenkiinnolla! Portfoliota ei tarvitse julkaista kaikelle kansalle, mutta sen on oltava saatavilla aina (Linkit kerätään yhteen kansioon wikiin) sovituille henkilöille.


Tarkoitus on, että nettisivunne eli TiimiPortfolionne kehittyy koko 6,5 viikon Superteam turnauksen aikana, kun tuotoksenne ja kompetenssinnekin kehittyy. Säilökää sinne siis keskeneräistäkin tavaraa! Pyrkikää osoittamaan, että osaamisenne kehittyy koko ajan! Todentakaa osaamistanne ja reflektoikaa prosessianne! Tästä kehittymisestä tuomarit ovat kiinnostuneet.


Jaa oikeudet heti perustettuasi sivut: laura-maija.hero@metropolia.fi; omat projekti-ohjaajasi; bettina.dualactive@gmail.com sekä oman yrityshaasteenne edustaja. Metropolialla ja Omnialla on myös tutkimuslupa opiskelijoiden tehtäviin. Nimiä ei julkaista, eikä tutkimuksista voi tunnistaa henkilöitä.


Pyrkikää siihen, että jokainen tiimin jäsen osaa nyt nikkaroida nettisivut vaikka jollekin yhdistykselle tai projektille!

Miten alkuun

Google Sites on ilmainen nettisivujen nikkarointipalvelu verkossa. Sen avulla voit helposti ja nopeasti luoda verkkosivut. Katso tästä esimerkkisivu, josta näkyy sivun rakenne sekä lisää ohjausta.


Aloita sivulta:

https://sites.google.com/new


Sivun oikeassa alalaidassa on nappi jota painamalla pääset perustamaan uuden sivun:


Uudella sivulla:
Klikkaa tästä vasemmalla ylhäällä ja anna sivuston nimeksi ryhmäsi nimi:


Oikealla ylhäältä löydät kumoa/tee uudelleen napit. Silmän kuvasta voit esikatsella, miltä valmis sivu näyttää. Viimeisestä napista löydät jakoasetukset. Nämä ovat tärkeät!
Jaa tiedosto ryhmän ja vastuuopettajien kanssa:  


--


Sivujen editoiminen:

Google Sites on hyvin helppokäyttöinen. Pääsääntöisesti pääset muokkaamaan asioita klikkaamalla niitä.


Pääset lisäämään elementtejä sivulle oikean laidan valikon kautta:


Tai vai kaksoisklikkaamalla kohtaa, johon uutta sisältöä tahdot sijoittaa!


Uusien sivujen luominen:


Anna uudelle sivulle nimi:Themes-välilehdellä voit valita valmiin teeman:
Lisätietoja ja apua:

Englanniksi:

https://support.google.com/sites


https://www.youtube.com/watch?v=OsNat-3-D3s


  • No labels
You must log in to comment.