Child pages
  • muistio 22.1.2014
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

tiimipalaveri 22.01.14

Muistio

ke 22.1.2014

10:30-12:15

Paikalla:

Matti Rantala, Tuomas Korkalainen, Markku Tähtinen, Irene Alsti-Lehtonen, Aino-Maria Paasivirta

Hallinto

Auli Sillanpää (viestintä) & Jyrki Sinisalo (elokuva) valittu koulutusvastaaviksi.

Irene päivittää lomakkeita.

Anna-Maria Vilkuna esittelee Tampereella olleen Etelä- ja Länsi-Suomen toimijatapaamisen (16.-17.1.) tulokset perjantain 24.1. infossa.

Väliraporttia viimeistellään.

Maksatushakemus työn alla.

Työsopimukset voi korjata itse jos on vain muutaman tunnin ylitys. Henri Nikan ja Juuso Salakan sopimukset uusitaan 60t + 20t.

Onko Irenelle mahdollista antaa oikeus työsopimusten tekoon? Helpottaisi hankkeen toimintaa huomattavasti. Matti keskustelee asiasta Robertin kanssa, ja selvittää voiko asiaa edistää.

Viestintäassistentin jatkosta päätetään maaliskuun pitkässä palaverissa. Aino-Maria valmistelee dokumentaation (kontaktit, tulokset, lukumääriä) maaliskuun pitkään palaveriin.

Bootcampin harjoittelijoille Bootcampin tapahtumapäivistä palkkaa 10e/tunti.

Bootcampin artistille voidaan maksaa verokortilla tuntipalkkana. Hänelle tehtävä sopimus ja hän täyttää henkilötietolomakkeen.


Rekrytointi

Jan & Anni sopimukset uusitaan vuoden loppuun asti, samanlaiset kuin aikaisemmin.

Tiedotus

Englanninkielinen some-pentujen käsikirja pitää saada vauhtiin. Selvitetään asia Tiina Niskasen ja Päivi Keräsen kanssa.

Julkaisu: Päivi Keräsen ja Risto Säntin tapaaminen ollut, ja julkaisu etenee hyvää vauhtia.Koulutus

Minustako mentori? 21.1.

Tapahtuma näytti hyvältä ja oli kaikkiaan onnistunut. Aluksi puheenvuoroja, sen jälkeen keskustelua. Tuomakselle erityiskiitokset hyvästä puheenvuorosta. Paikalla oli 14 henkilöä: Metropolian henkilöstöä, yrityspuolen edustajia, mentorointiohjelman edustajia, ja Metropolialta valmistuneita opiskelijoita. Irene lähettää osallistujille palautekyselyn kävijöille.


Jatko: Keskustelun kautta kävi ilmi, että kiinnostusta jatkolle on. Seuraava tapahtuma mahdollisesti toukokuussa. Pohditaan myös mahdollisuutta liittää Bootcampiin. Kevään Bootcampin teema jo valmisteilla, joten siihen mentorointi ei enää ehdi, mutta syksyn Bootcampissa mentorointi voisi olla läsnä. Millaa kiinnostaa ottaa mentorointi alumnitoimintaan mukaan, jotta jää elämään Reitittimen päätyttyä. Eli jo seuraavaan mentorointitapahtumaan vetovastuuta alumneille. Firmahubin Jussi Iipponen mahdollista ottaa mukaan myös toukokuun tapahtumaan. Iipposella on hankkeista kokemusta, ja hänella on myös kiinnostusta olla uusissa hankkeissa mukana firmakumppanina.


Viikko 11 verkkoviestintä

Irene on yhteydessä Reijo Karvoseen viikon 11 (musiikkiopiskelijoiden projektiviikko) verkkoviestintäkurssista. Musiikin osaamisalue hoitaa hallinnon (winha, markkinointi) ja Reititin tarjoaa substanssin. Kurssin rakenne voi olla muutama täysi päivä/useampi puoli päivä + etätehtäviä. Markku pitää PROksi- ja pilvipalvelukoulutukset. Sonja ei pysty pitämään koulutusta. Tuomaksen voi alustavasti laskea someluennon vetäjäksi. Loppuvaiheen opiskelijoita voi pyytää tekijänoikeuksiin liittyviin osuuksiin kouluttajiksi.

 

Erto

ERTOn koulutuksiin palataan viikon 3 lopussa. Tulosalueelle 2 ei ole vielä rekrytoitu asiakkuuspäälliköitä, joten ei ole selvää kuka hinnoittelee koulutukset. Jos ei viikon loppuun mennessä ole selvinnyt muuta, pyydetään Robertia hinnoittelemaan.


 

Työelämäkontaktoinnit

Educa-messut 24.-25.1.

Messujen tavoite: PROksin markkinointi (järjestelmää voi ottaa käyttöön veloituksetta, voimme järjestää työpajan/pajoja jos kiinnostuneita käyttäjiä on). Kerätään sähköpostiosoitelista ja jaetaan mainosmateriaalia.


 

Sähköiset ratkaisut

Markku kehittää ja päivittää PROksia.Kalenteri

Jatkossa vuoden kalenteriasioita katsotaan aina pitkässä palaverissa kuukausitasolla.

 

pe 24.1. 9-14 Hankeideointia ja tietoa uusien hankkeiden raameista ja rahoitushausta.

ti 28.1. Palveluportaali-info viestinnän opiskelijoille Tukholmankadulla (palveluportaali EI Reitittimen vastuulla)

ti 4.2. Uudenmaan liiton infotilaisuus, osallistujat: Matti & Anna-Maria Vilkuna (kaikilta tulosalueilta 2 henkilöä).

ke 5.2. Pitkä palaveri ja ohjausryhmän kokous

to 6.2. Tulosalue 2:n kehittämispäivä Leppävaara (kaikilla tulosalueilla samat teemat kehittämispäivänä)

pe 7.2. Matti menee ELY-keskuksen infoon Uudenmaan ohjelmakaudesta

8.4. Tulosalue 2:n kehittämispäivä


 

Talvilomat

Matti vko 7 (osa vko 8)

Irene vko 8

Markku vko 9

Tuomas tilanteen mukaan, yksi viikko kevättalvella


Muuta

 

projektinumero: 2000

toiminto 11/51

kustannuspaikka selvitettävä (Irene)


Opossum-kansio printtejä varten (Markku)

You must log in to comment.