Child pages
  • kuukausiposti - 31.1.2012
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Luet juuri Reititin - opinnoista työelämään -hankkeen kuukausipostia!

 

Opinnäytteet esille
Tammikuun alussa julkaistiin uusi monisuntaisen oppimisen kanava, joka on kerännyt käyttäjikseen mm. opinnäytteitään avoimessa ympäristössä työstäviä kulttuurialan opiskelijoita. Alustan käyttö on todella helppoa, sillä se toimii jo olemassa olevilla sosiaalisen median työkaluilla.
 
Uusi alusta mahdollistaa myös työelämän edustajien osallistumisen opinnäytetyöprosessiin. Kuka vaan voikin nyt ehdottaa opinnäytetöitä uudessa aihepankissa.
 
Kokeile uutta oppimiskanavaa:
http://reititin.metropolia.fi/wordpress/
 
Nimikilpailu
Edellä mainutulla oppimiskanvalla ei ole vielä nimeä. Voit osallistua kilpailuun 10.2 saakka. Parhaan nimiehdotuksen antanut palkitaan e-kirjan lukulaitteella.
 https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/5008/lomake.html 
 
Jalkautuminen
Hanke on tuonut opinnäytetyöskentelyn työelämän ulottuville, tätä tavoitetta ei ole kuitenkaan lähestytty pelkästään netin antamin keinoin. Vuosi onkin alkanut aktiivisella kontaktoinnilla sekä jalkautumisella erilaisiin tapahtumiin, kuten vaikkapa duuniin.net - ja Educa-messuille. Tapahtumista onkin kertynyt iso määrä uusia potentiaalisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita hankkeen kehittämästä uudesta työskentelytavasta.
 
Opiskelijoita on myös houkuteltu mukaan vuoden alussa alkaneissa opinnäytetyöseminaareissa, joissa hanketiimi on pitänyt tiedotustilaisuuksia ja saanut aikaan innostusta ja keskustelua.
 
Koulutus
Hankkeen puitteissa valmisteltavien koulutusten suunnitelu on myös edennyt. Maksutonta koulutusta järjestetään kaikille hankkeeseen mukaan tuleville tahoille: työelämän edustajille, Metropolian kulttuurialan opiskelijoille ja opettajille. Koulutuksen sisällöt rakentuvat kohderyhmien oppimistarpeiden pohjalta. Koulutuksen aikatauluista tiedotetaan viikkokirjeissä ja wiki-sivullamme.
Tutustu koulutustarjottimeen täällä.

Ota yhteyttä
Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

tuomas.korkalainen (ädd) metropolia.fi

Reititin-hanke toivottaa kaikille aurinkoisia talvipäiviä!

You must log in to comment.