Child pages
  • kuukausiposti - 1.3.2012
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Luet Reititin - opinnoista työelämään -hankkeen kuukausipostia.

Tässä uutiskirjeessä kerromme hankkeen kuulumisia kuukauden ajalta. 

PROKSI-OPPIMISALUSTA

Hankkeen päämäränä on ollut luoda elävä yhteys opiskelijoiden, työelämän ja opettajien välille. Tavoite on alkanut konkretisoitua uuden oppimisalustan saatua itselleen nimen. Nimikilpailun voitti Merja Kosonen Tikkurilan toimipisteestä. PROksi-alusta onkin jo nyt saanut kiitosta mm. helppokäyttöisyytensä takia.

Käy tutustumassa alustaan: proksi.metropolia.fi

SOSIAALINEN MEDIA TUTUKSI

Helmikuun intensiiviviikolla järjestettiin kulttuurialan opiskelijoille Sosiaalinen media oppimisen tukena -kurssi. Viikon ohjelma ja luennoitsijat houkuttelivat aikuisopiskelijoita löytämään sosiaalisesta mediasta itselleen uuden työkalun. 

Käy tutustumassa kurssin sisältöihin

TYÖELÄMÄVERKOSTO

Reitittimen keskiössä on verkostoituminen työelämän suuntaan. Työnantajat ovat ottaneet uuden alustan innolla vastaan. Aihepankkiin on ilmestynyt runsaasti ideoita opinnäytetöiksi ja projekteiksi.

käy jättämässä oma aihe

KANSAINVÄLISET VERKOSTOT

Hankkeen puitteissa on myös järjestetty Toiminta kansainvälisissä verkostoissa -opintojaksoa, jossa opiskelijat ovat päässeet tutustumaan mm. erilaisiin rahoituskanaviin ja matkanvalmistelemiseen. Kurssi huipentuu itse suunniteltuun seminaarimatkaan ja siitä raportoimiseen.

tutustu opintojaksoon

VALENCIA

Kansainvälinen verkostoituminen jatkuu projektipäällikkö Matti Rantalan matkustaessa INTED2012-konferenssiin Valenciaan. Voit tutustua matkasuunnitelmiin ja seurata Matin liveraportointia Reitittimen wiki-sivulla 

OHJAUSRYHMÄ

Hankkeen ohjausryhmä kokoontui 13.2. Esityslistalla oli mm. oppimisalustan nimen valitseminen.

tutustu ohjausryhmän kokoonpanoon

***

Seuraava kuukausiposti ilmestyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla! 

You must log in to comment.