Child pages
 • Muistio 12.11.13
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

muistio tiimipalaverista 12.11.13 klo 10 - 12

Paikalla: Matti Rantala, Tuomas Korkalainen, Irene Alsti-Lehtonen, Markku Tähtinen

Edelliset asiat:

 • Oikaisuvaatimusasiasta ei olla vielä saatu vastausta.
 • Väliraportti- ja seurantaraporttien tekeminen on tärkeä käynnistää nyt.
 • Aino-Marialle; kun lippuja tms. tilataan, on tärkeä laittaa tieto, mikä tapahtuma tms. on ollut kyseessä.
 • Konseptointisuunnitteluun liittyvät rekrytoinnit tehdään mieluummin tammikuussa.
 • Ammattiliitto ERTO toivoi powerpoint ja excel-koulutuksen tarjoamista. Liitetään koulutukseen myös PROksi-koulutusta ja pilvipalveluja. ERTO-asian kanssa odotetaan myös päällikkövalintoja (marraskuun loppuun), ja sen jälkeen voidaan tehdä päätöksiä
 • Reititin varaa itselleen Educa-messuilta info-osaston. Educa-messut pidetään tammikuussa 24.-25.1.2014

 

Hallinto:

 1. Väli- ja seurantaraportit valmiiksi viimeiseen tiimipalaveriin eli 11.12 mennessä.
 2. Tämän hetken mukaan Reititin joutuu palauttamaan 75000 rekrytointiviivästysten takia. Projektipäällikkö on päätynyt esitykseen, että Reititin 2:sta ei oteta vastaan, vaan nykyinen hanke saisi jatkoa vuoden 2014 loppuun. Jos näin tapahtuu, lopputapahtuma ja julkaisu siirtyvät myöhemmäksi.
 3. Kaikki Etelä-Suomen rahoituspäätökset siirtyvät Hämeeseen.
 4. Opossum; tulee saamaan rahoituspäätöksen
 5. Essi Mannin soppari; jos hänelle on sovittu 30h

Jos työsopimus tehdään tuntiseurantojen mukaan, laitetaan sopimukseen arvio tunneista mieluummin ylikanttiin. Näin vältytään mahdollisilta siltä, että tunteja kertyy sopimuksessa sovittua enemmän.

 

Tiedotus:

Julkaisuprojektin varattu 700h työaikaa (25 000€) ja 10h (10 000€) kirjan painamiseen.

Tuomas kutsuu julkaisutoimikunnankokoon, laitetaan useampia vaihtoehtopäiviä. Jos halutaan tehdä elinkaareltaan pitkäkestoinen julkaisu, projektipäällikkö ehdottaa sen jakautumista nejään osioon. Julkaisutoimikunnasta jokainen ottaisi yhden osion, Matti; Robert, Risto, Ansku. Osiosta rakennettaisiin oman näköinen, ja jokaiseen osioon tulisi kolmelta kirjoittajalta avainartikkeilit. Kaisu ja Päivi keräisivät nämät caset.

Julkisutoimikunnan päätöksen jäljeen voidaan joka tapauksessa vasta edetä toimissa.

Matti Rantalalle sopivat aikataulut julkaisuun liittyvään tapaamiseen: 25.11 koko päivä, 26.11 klo 14>, 2.12 klo 13 >, 3.12 koko päivä, 11.12 klo 13>

 

 

Koulutus:

 1. Amkin kirjastopäiville kesäkuussa 2014 toivottaisiin koulutusta. Laitetaan eteenpäin Päiville ja Essille. Tehdään diili jostain tuntimäärästä. Yksiyiskohdista voidaan sopia alkuvuodesta, myös tarjouksesta (tai minimi, että maksaa kouluttajien palkat).
 2. Mallinuksesta: Tiedon visualisoinnilla viedään koulutusmallinnusta seuraavaksi eteenpäin. Koulutussivulle laitetaan vielä erikseen linkki mallinnusprosessista.
 3. Key note -speakerin palkkio ja kilpailutus, suomen ykkösnimi tällä alalla, Aalto yliopistosta + kirjoittanut aiheesta informaatiomuotoilu.fi. Tiedustellaan, voiko hän tulla ilman kustannuksia. Voidaan tarjota myös asiantuntijaliksa, erikoisluennoitsijapalkkio 150€/h
 4. Illustrator-kurssi uusinnetaan alkuvuodesta, jos ja kun sille on kysyntää. Alustavat buukkaukset ja varaukset tehdään, ei kuitenkaan vielä työsopimuksia.
 5. Mentorointikoulutus: laitettiin kaksi päivämäärää, kaksi samansisältöistä koulutusta. Marraskuun koulutukseen saatu vasta kaksi ilmoittautunutta. Pyydetään heitä siirtymään tammikuun koulutukseen.
  1. Tuomas tapasi Jussi Iipponen Vyyhti-lopputapahtumassa. Hänellä yritysmentorit.fi -sivusto, joka on sähköinen ympäristö mentorointisuhteen löytämiseen, vaalikone-tyyppinen juttu, jolla hakija löytää itselleen sopivan mentorin. Iipposella on kiinnostusta löytää sille ns. "uusi koti". Iipponen tulee tammikuun mentorikoulutukseen puhumaan. Me voisimme järjestää koulutusta heidän mentoriverkostolle. 

 

Työelämäkontaktointi

Alma Median kuulumiset 11.11 tapaamisen pohjalta

 • PROksiin perustettiin Almapolia-ryhmä
 • Liisa Seppänen laskee hinnan uimakoululle
 • Tuomas tekee referenssejä Alma Medialle muista koulutuksista + mitä Jussi on tehnyt, ja metropolian lyhyt esittely.
 • Seuraavaa tapaamista ei vielä sovittu.
 • Meidän kouluttaja tapaa seuraavaksiheidän yhteyshenkilön ja silloin sovitaan tarkemiin koulutuksen ajoista.

 

Sähköiset ratkaisut

Opinnäytetyöohjaajille lähetetty kysely PROksin käytöstä. Vasta Annu Tuovilalta tullut vastaus; hän on parin opiskelijan kanssa palvelussa.

 

Kalenteriasiat

 • 12.11 Tuomas Korkalainen ja Markus Norrena tänään Madridiin
 • 13.11 Temaattinen torstai
 • Matti ensi viikon (18.11 >) poissa
 • Tallinna 27.11, lähdössä 23-24 henkilöä, Eckeröllä, aamulla sessio+aamiainen, Riitta Lehtinen KIT-pomo -  puheenvuoron aiheena KIT-aiheen organisointi. Mietitään kysymyksiä hänelle. Arvioinnin työkirjan käsittely, Talinnassa työlounas, 5-6 seuruetta, jossa käsitellään myös Lehtisen nosatmia asioita. Paluumatkalla puretaan työlounaisden anti.
 • Kasia Nissinen tekee ryhmäpäätöksen TEMmiin. Itse tehdään matkalasku (2kk sisällä matkan tapahtumisesta)
 • 28.11 Off-the Recordsin lopputapahtuma
 • 2.12 lopputapahtuman ideointia
 • 11.12 pitkä tiimipalaveri
 • 13.12 kulttuurialan peijaiset


 

 

 

 

 

You must log in to comment.