Child pages
  • Kuukausiposti 28.3.2013
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kuukausiposti 28.3.2013

Luet Reititin - opinnoista työelämään -hankkeen kuukausipostia. Tässä uutiskirjeessä kerromme hankkeen kuulumisia kuukauden ajalta sekä ennakkotietoja tulevista mielenkiintoisista tapahtumista.KV-VERKOSTOT KURSSIN JULKAISU LUETTAVISSA

Toiminta kansainvälisissä verkostoissa -opintojaksolla tuotettu julkaisu on nyt luettavissa. Julkaisu sisältää kuusi mielenkiintoista asiantuntija-artikkelia, jotka syntyivät kurssikokeilun tuloksena. Tutustu julkaisuun hankkeen wikisivulla:

http://wiki.metropolia.fi/display/reititin/Julkaisut


BOOTCAMPPIIN MIELENKIINTOSIA PUHUJIA

Reititin järjestää jatkoa suositulle Bootcamp-tapahtumalle 24.-25.4.2013. Tarkoituksena on jälleen keskustella rehellisesti ja avoimesti kulttuurialan työelämästä. Mukaan on saatu edustava joukko eri alojen ammattilaisia kertomaan kokemuksistaan. Tutustu tapahtumaan Facebookissa ja ilmoittaudu mukaan:

https://www.facebook.com/events/570056233012288/?fref=ts

 

REITITIN MUKANA HURRIKAANISSA

14.3 järjestetyssä Hurrikaani-tapahtumassa kuultiin myös Reitittimen puheenvuoro. Tapahtuman järjestäjänä toimi Humakin alumnit ry ja se keräsi yhteen opiskelijoita, työnantajia sekä ammattiliittoja. 


AIHEPANKKI UUDISTUI

Projektialusta PROksissa toimiva aihepankki on antananut työelämän edustajille mahdollisuuden ehdottaa projekteja Metropolian kulttuurialan opiskelijoille. Aihepankkia on nyt jatkokehitetty ja aiheiden varaaminen, ryhmittely ja selailu on entistä helpompaa. Tutustu uudistettuun PROksin aihepankkiin:

http://proksi.metropolia.fi/aihepankki/


SUMMIT-LEIRIT TULEVAT

Reititin on vahvasti mukana eri hankkeita kokoavilla Summit-leireillä Turussa, Helsingissä ja Tallinnassa. Summit-hanke on toteutettu yhteistyössä Turun amk:n  kulttuurialan hankkeiden kanssa. Leireillä kulttuurialan ammattilaiset pääsevät törmäyttämään ideoita ja uusia toimintamalleja. Tavoitteena on jatkokehittää kulttuuri- ja taidehankkeissa syntyneiden palvelu- ja koulutusvientiaihioita ja tuotteistaa niitä. Summit - koulutus- ja kulttuuriosaamisen tuotteistamis- ja vientiverkosto -hankkeella on Euroopan sosiaalirahaston tuki  vuoden 2013 loppuun. Tutustu Summitin vasta-avattuihin wiki-sivuihin:

 https://wiki.metropolia.fi/display/summit/Summitin+koti

 

SEURAAVA KUUKAUSIPOSTI ILMESTYY HUHTIKUUN LOPUSSA 


You must log in to comment.