Child pages
  • Kuukausiposti 20.6.2013
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kuukausiposti 20.6.2013

Luet Reititin - opinnoista työelämään -hankkeen kuukausipostia.Tässä uutiskirjeessä kerromme hankkeen kuulumisia kuukauden ajalta sekä ennakkotietoja tulevista mielenkiintoisista tapahtumista.

PALVELUPORTAALI SYNTYY OPISKELIJAVOIMIN
Hankkeen järjestämällä konseptoinnin kesäkurssilla on kehitetty uutta työelämän tarpeisiin vastaavaa palveluportaalia. Uuden palvelun tarkoituksena on keskittää Metropolian palvelumyynti yhteen selkeään paikkaan. Seuraa opiskelijoiden kehitystyöskentelyä PROksi-alustalla: http://proksi.metropolia.fi/groups/konseptointi-kesakurssi/


KOULUTUSTA TIEDON VISUALISOINNISTA
Reititin järjestää työelämän edustajille ja opetushenkilökunnalle koulutuksen tiedon visualisoinnista ja yhteistömanageroinnista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne ovat osa Oppiminen 3.0 -koulutuspakettia. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan: http://wiki.metropolia.fi/display/reititin/Oppiminen+3.0


MATKARAPORTTIA ROMANIASTA
PROksi-alustaa esiteltiin ensimmäisen kerran Suomen rajojen ulkopuolella. Tutustu Bacaun seminaarimatkan raporttiin:


PROKSI-MALLI JALOSTETTIIN TUOTTEEKSI
Reititin-hanke oli mukana Summit-tuotteistamisleireillä, jossa eri hankkeiden tuotoksia kehitettiin myytävään muotoon. Tutustu uuteen korkeakoulujen pilviohjaamisen malliin: 


SOMEPENTUJEN KÄSIKIRJA KÄÄNTYY ENGLANNIKSI
Suureen suosioon päässeestä Somepentujen käskirjasta tehdään englanninkielinen versio. Artikkelit päivitetään nykyaikaan ja mukaan saadaan myös uusia kirjoituksia. Lisää tietoa tästä julkaisusta syksyllä.


SEURAAVA KUUKAUSIPOSTI ILMESTYY ELOKUUN LOPUSSA
Muista tykätä meistä myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/reititin

You must log in to comment.