Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tämä on Naisten 10 juoksijoiden oma wiki.Tervetuloa!

Täälllä voit osallistua: luo sivu,kommentoi, bloggaa, liitä kuvia mm. Eeva ja Sanna toimivat admineina,joten ole yhteydessä meihin,jos tarvitset lisäoikeuksia!

Lyhyesti Naisten 10stä

Metropolian mahtava naisjoukkue osallistuu  juosten, hölkäten tai kävellen 29.5.12 Helsingissä juostavaan Naisten 10 tapahtumaan !

Iloinen ja elämyksellinen joukkoliikuntatapahtuma järjestetään tänä keväänä 29:en kerran ja Metropoliasta meitä on mukana yhteensä 37 osallistujan mahtava joukko. Tapahtuman päivitettyyn ohjelmaan on mahdollista tutustua alla olevan linkin kautta

http://www.naistenkymppi.fi/sivu.php?id=4

Miten pääsen mukaan?

Naisten kymppi lähettää kaikille ilmoittautuneille osallistujarannekkeen, T-paidan sekä tarkemman Naisten Kymppi -infon perjantaihin 14.5.2011 mennessä.

Osallistujainfopaketti löytyy alla olevan linkin kautta. Linkistä löytyy lisätietoa mm. tavarasäilytyksestä, pukeutumistilasta, pääsystä Uimastadionille juoksun jälkeen, tapahtuma-alueesta ja oikean lähtöryhmän valinnasta.

http://www.naistenkymppi.fi/info_2011.pdf

Reitti on uusiutunut

Reittikartta on alla olevassa linkissä

http://www.naistenkymppi.fi/sivu.php?id=5

Ketkä Metropoliasta lähtevät mukaan?

Osallistujalista on ohessa .

Missä tapaamme ryhmäkuvaa varten?

Puetaan päällemme tradition mukaisesti osasponsorimme Metropolian mustat logopaidat ! jos jollakin ei ole sellaista, ota yhteys Sanna Tiihoseen.

Tavataan oopperan edessä klo 12.30 ryhmäkuvaan, älkää myöhästykö!

Ota Sannan GSM-numero talteen  0400 392 516

Navigate space
Labels
  • None
  1. Sain postitse Vanha maantielle paidan, rannekkeen ja lehden 11.5. Kivan vihreän värin ovat valinneet tänä vuonna!

    Eilen muuten hökkäilin vanhassa N10 paidassani, joka oli vm 2003. Olen ollut mukana 80-luvulta alkaen-en tosin joka kerran, kun juoksimme kympin lenkin Kaivopuistossa ja osallistujia oli n.300.