Metropolis Helsinki - scifi tulevaisuuden suunnittelun ja muotoilun apuvälineenä

Kuinka opettaa luovia aloja tulevaisuussuuntautuneesti? Voiko tulevaisuuden designtutkimusta tehdä pohtimalla tieteisutopioita? Tuottaako scifi-elokuvan tekeminen uusia ideoita ja parempia suunnittelijoita?


CoClap- VIDEOKUVAUSTA

Ryhmämme muusikko Pekka vietti yötämyöden aikaa tehden CoClapin videoille musiikkitaustat. Keskiviikkoaamuna pääsimme ryhmänä suunnittelemaan taputuskuviot ja harjoittelemaan niitä. Saatoimme hieman aiheuttaa hämmennystä Tavi-talon tietokoneaulassa, kun ringissä taputtelimme käsiämme yhteen... Yksinkertaisuus ja helppous ovat kantavana ajatuksena, jotta ihmisten osallistumiseen taputukseen on mahdollisimman matala kynnys.

Valmistelujen jälkeen pääsimme Tavitalon monikamerastudioon kuvaamaan videomme! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja saimme videot purkkiin hyvin nopeasti, kun oikea tekniikka kuvauksille löytyi! 


/Laura

Ohita

tämä

(: 

Missä työskentelemme

ke 22.8

H146

Metropolis 2011 -intensiiviviikko järjestetään 29.8.-2.9.2011. Teemana tulee olemaan erittäin todennäköisesti Jätkäsaaren kaunkisuunnittelu. Katso kokousten antia täältä.

Seuraava tapaaminen on 17.5.2011 klo 13 Tavi-talossa, digilabrassa. Käymme myös tsekkaamassa 19.5. klo 14 Jätkäsaaren Huutokonttorin.

Syksyn 2010 intensiiviviikon suunnittelu käynnistyi 17.12. Hämeentie 161:n digilabrassa innostuneella keskustelulla viikon aiheesta ja rajauksesta. Suunnittelumateriaali kerääntyy tänne ja ensimmäisen tapaamisen muistio on täällä.

Tulevan toiminnan suunnittelua

Metropolis 2011 - syksyn 2011 intensiiviviikko

Metropolis 2012 - syksyn 2012 intensiiviviikko


Metropolis-muistiot

Metropolis Helsinkiin liittyvät muistiot, muistiinpanot ja esitteet.


  • No labels
You must log in to comment.