Child pages
  • Harjoittelut
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Miten valmistaudun Espoon sairaalan harjoitteluun?

Olet aloittamassa opintoihisi kuuluvan harjoittelujakson Espoon sairaalassa Liittyvä Voima -hankkeessa. Toivomme, että harjoittelujaksosi on onnistunut ja saat meiltä uusia tietoja ja taitoja, jotka tukevat sinua kasvussa kohti valitsemaasi ammattia.

Espoon sairaala tarjoaa Sinulle alkuinfotilaisuuden (yleensä maanantaisin klo 8-9 Puolarmetsässä), jossa esitellään sairaalaa oppimisympäristönä ja saat hyvän perehdytyksen työyksikköön. Sinulle on nimetty henkilökohtainen ohjaaja. Espoon sairaalassa on mahdollisuus monipuolisiin oppimistilanteisiin hoitotyön moniammatillisen tiimin jäsenenä. Saat sairaalasta työyksikössä käytettävät suojavaatteet ja pukukaapin ja voit ruokailla opiskelijahintaan sairaalan henkilöstöruokalassa. Lisäksi saat henkilökohtaiset tunnukset Effica-potilastietojärjestelmäämme, jonne potilastiedot kirjataan. Sinulla on mahdollisuus osallistua Effica-koulutukseen, jossa käydään läpi hoitotyön kirjaamisen keskeiset periaatteet. Lisäksi voit osallistua sairaalan että harjoitteluyksikön henkilökunnan sisäisiin koulutuksiin. Sinulla on mahdollisuus antaa palautetta harjoittelujaksostasi nimettömänä sähköisen palautejärjestelmän kautta.

Odotamme Sinulta sitoutumista harjoittelujaksosi tavoitteisiin ja aktiivista otetta tavoitteidesi toteutumiseen. Toivomme yhteistyökykyä potilaiden, omaisten ja henkilökunnan kanssa. Odotamme, että noudatat osaston toimintaohjeita, sovittuja työaikoja ja ilmoitat poissaolostasi. Sinulla tulee olla omat sukat ja sairaalatyöskentelyyn soveltuvat sisäkengät. Käytä harjoittelussa ollessasi Metropolian nimineulaa sekä erillistä Liittyvä Voiman nimikylttiä. Hyvän henkilöhygienian (hiukset kiinni, ei hajusteita) ja käsihygienian (ei koruja, kelloja, sormuksia, rakenne- tai tekokynsiä, kynsilakkaa) sekä vaitiolovelvollisuuden noudattaminen on myös tärkeää.

Varmistaaksemme harjoittelujaksosi onnistumisen, toivomme sinulta aktiivista otetta vastaan tuleviin tilanteisiin ja haasteisiin. Kysy rohkeasti ja tuo reippaasti uutta tietoa myös meille!

Ennen harjoittelun aloittamista toivomme yhteydenottoasi puhelimitse työyksikön esimieheen/opiskelijavastaavaan viimeistään viikkoa ennen, jotta voimme tilata sinulle käyttäjätunnukset potilastietojärjestelmäämme. Yhteystiedot löydät sinulle etukäteen lähetettävästä tervetulokirjeestä.  Käyttäjätunnustilausta varten sinun tulee ilmoittaa henkilötunnuksesi. Näin tunnukset ovat käytettävissäsi heti harjoittelujakson alettua.

Tervetuloa harjoittelujaksolle!

Espoon sairaalan henkilökunta

  • No labels
You must log in to comment.