MERYC (European Network of Music Educators and Researchers of Young Children)

on varhaisiän musiikkikasvattajista ja -tutkijoista koostuva, eurooppalainen järjestö, joka kokoontuu vuosittain uuden alan tutkimustiedon myötä. MERYC-konferenssi 2011 kokoaa nämä alansa huiput yhteen nyt viidennen kerran. Edellisen kerran konferenssi pidettiin Italiassa Bolognan yliopistossa kaksi vuotta sitten. Tänä vuonna MERYC -konferenssia emännöi Metropolia Ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelma Helsingissä, Ruoholahden toimipisteessä.  MERYC-konferenssin pääluennoitsijana on aivotutkija ja dosentti Minna Huotilainen Helsingin Yliopiston Monitieteisen musiikintutkimuksen huippuyksiköstä ja Työterveyslaitokselta.

Myös Kulttuurisilta on esillä konferenssissa. Kulttuurisilta esittelee saavutuksiaan ja tuloksiaan mm. kahdessa eri esityksessä.

MERYC- konferenssista lisää osoitteessa http://meryc2011.metropolia.fi/

  • No labels
You must log in to comment.