Soivia kohtaamisia -seminaari 25.3. - 26.3.2010 Metropolian Bulevardin juhlasalissa

Metropolia Ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelman Kulttuurisilta -hanke järjestää kaksipäiväisen seminaarin 25.-26.3.2010. Seminaari esittelee Kulttuurisilta-hankkeessa tapahtuneita kohtaamisia musiikissa, joita ovat Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kanssa toteutetut osaprojektit.

Tapahtumaan on vapaa pääsy - tule mukaan! Ilmoittautuminen nettisivujen kautta sähköisesti. www.kulttuurisilta.metropolia.kotisivukone.com

Seminaaripäivien teemat

Torstai 25.3.

Taide, vuorovaikutus, osallisuus ja oppiminen - taidekasvatus useampien ulottuville osaksi hyvää elämääEnsimmäinen seminaaripäivä on suunnattu erityisesti taideorganisaatioiden ja musiikkiopistojen edustajille sekä yleisötyötä tekeville pedagogeille ja teemasta kiinnostuneille opiskelijoille sekä kaupunkien henkilökunnalle.

Perjantai 26.3.

Taiteesta ja kulttuurista hyvinvointia: laaja-alaisen, soveltavan musiikkipedagogiikan käyttö uusissa ympäristöissä hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämiseksiToinen seminaaripäivä on suunnattu erityisesti vanhustyön ammattilaisille, sosiaalialan työntekijöille ja opiskelijoille sekä soveltavasta taidekasvatuksesta kiinnostuneille.

Katso kaikki tiedot ja ohjelma tapahtuman nettisivuilta www.kulttuurisilta.metropolia.kotisivukone.com

Seminaarin jatkona lauantaina 27.3.2010 vietetään perinteistä koko perheen Kurre-päivää Ruoholahdessa.
ks. lisätietoja www.kulttuurisilta.metropolia.kotisivukone.com

  • No labels
You must log in to comment.