Blog

Blog from September, 2009

Tulossa 2010

Kohtaamisia Sillalla

Tanssitaiteilija Hanna Brotherus ja muusikko Reijo Aittakumpu luotsaavat musiikin koulutusohjelman laulajat ja instrumentalistit hurjaan vauhtiin ensi kevään Muistojeni laulut osaprojektissamme. Kansallisoopperan Alminsalissa ensi-iltansa saava esitys tarjoaa lokauussa 2010 unohtumattoman kohtaamisen, jossa mukana ovat:kolme ikäihmiskuoroa, 5 laulajaa, opiskelijoista koottu bändi sekä Käpylän musiikkiopiston pienet viulistit. Tämä taiteellispedagoginen spektaakkeli nähdään myös Espoon Sellosalissa sekä Vantaan Martinuksessa.

Kulttuurisillan syksy 2009

Viisi osaprojektia käynnissä syyskuun ja marraskuun välillä

Kulttuurisilta voimaannuttaa kohderyhmiään todenteolla: osaprojekteja on meneillään Espoossa, Helsingissä ja Kauniaisissa ja Vantaalla.
Tapiola Sinfoniettan kanssa yhteistyössä tuottamassamme projektissa on mukana 70 opiskelijaamme ja yhteensä 35 alakoulun luokkaa, jotka saavat toiminnallisen konserttiesittelyn viikolla 40.
Ystäväni tuttavani osaprojekti saattaa yhteen Vantaalaisen vanhainkodin ja seitsemän päiväkotiryhmää Myyrmäessä.
Lupa Unelmiin osaprojektin näyttelyn avajaiset on 7.10.09 Kauniaisissa klo 11 - 12 Villa Bredan palvelukeskuksessa.
Aamupäivä orkesterin seurassa alkaa ja musiikin koulutusohjleman oma orkesteri saa vieraakseen Ruoholahden lapsia alakoulusta ja päiväkodista.
Maija Poppasen aakkoset on meneillään Helsingin Kaupunginteatterissa. Alakoululaisten ja ikäihmisten sekä musiikin koulutusohjelman ja esittäväntaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden työskentely huipentuu 4.11.09 olevaan esitykseen Helsingin Kaupunginteatterin Studio Elsaan.