Metropolia ammattikorkeakoulun Paras opetus - teemavuoden viestikapula luovutettiin eilen kulttuurin ja luovan alan klusterille Tikkurilan Lummetien toimipisteessä. Viestin otti vastaan johtaja Tuire Ranta-Meyer. Tuojana oli Jaana Holvikivi TiVi-klusterista.

Samassa tilaisuudessa Metropolian henkilökuntaa oli paikalla keskustelemassa laaja-alaisesti muun muassa työelämäyhteyksien kehittämisestä. Hankkeet jakoivat tietoa koko klusterille suunnatuista toimistaan; Tuomas Korkalainen Reititin-hankkeesta kertoi opinnäytetyön uudesta, avoimesta toteutusympäristöstä ja Milla Laasonen Vyyhti-hankkeesta koko klusterin opiskelijoille suunnatuista luovan alan yrittäjyysteemaisista ja oman osaamisen tuotteistamiseen kannustavista opinnoista.

Reititin ja Vyyhti ovat läsnä myös ensi keskiviikkona 24.1.2012 Hämeentie 161:ssä järjestettävässä kuhinatilaisuudessa.

  • No labels
You must log in to comment.