Child pages
  • Uutiset
Skip to end of metadata
Go to start of metadataKatalyytti sai oman tilan Hämeentieltä. Uuden puolen toisessa kerroksessa sijaitseva huone 2008 on nykyään Katalyytin käytössä. Samassa tilassa harjoitetaan myös Hämeentien Hetkinen-ryhmän rauhoittumista 12.25-12.55 aina kun halukkaita löytyy.

Tilassa on tällä hetkellä vähän laitapuolen kalusteet, mutta tarkoituksena olisi toteuttaa huoneelle miellyttävä sisustus kevään aikana yhdessä teollisen muotoilun ja sisustussuunnitelun kanssa.

Katalyytissä on myös espressokeitin eli tervetuloa piipahtamaan kupposelle. Tilaa saa käyttää vapaasti ja se on tarkoitettu erityisesti ihmisten oman ideoinnin rikastamiseen ja erilaisten yhteistoiminnan kehittelyyn keskittyvien pienryhmien tapaamisiin.

Katalyytti on Metropolian kulttuurin ja luovan alan klusterin sisällä syntynyt toimintaidea. Ajatuksena on synnyttää ammattikorkeakoulun sisälle toimintahautomo ja nopeasti reagoiva toiminnan kehittelyn ja testailun paikka. Katalyytin ideana on tuottaa uusia ajatuksia, toimintaideoita ja toimintakokeiluja ammattikorkeakoulun toimintaan: opetukseen, tutkimukseen, organisoitumiseen ja yhteistyöhön. Kaikki toiminta tehdään yhdessä koulun henkilökunnan, opiskelijoiden ja mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa.

Katalyytti ei ole keskus eikä sen toimintamalli ole millään lailla lukkoon lyöty. Ajatuksena on pitää Katalyytti hajautettuna, reaktioherkkänä ja monipuolisena.

  • No labels
You must log in to comment.