Tule Metropolian fillarijengin joukkueeseen kilometrikisaan 2013 http://www.kilometrikisa.fi/

Osallistumiskoodi

Joukkueen nimi on Metropolia fillarijengi ja osallistumiskoodi  fj2013

 

Mikä on Kilometrikisa?

Pyöräilykuntien verkoston (Poljin) organisoimassa Kilometrikisassa työpaikat ja muut yhteisöt kilpailevat keskenään siitä kuka ajaa osallistujaa kohden eniten kilometrejä polkupyörällä ajalla 1.5.-22.9.2013

Alla kisan verkkosivuilla julkaistut ohjeet ja säännöt:

Ohjeet ja säännöt

Talvikilometrikisan säännöt ja ohjeet

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa.

Kilometrikisassa poljetaan koko joukkueen voimin  1.5.-22.9.2013 välisenä aikana niin paljon kuin mahdollista. Tavoite on kannustaa mahdollisimman monia oman työ- tai muun yhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi. Mukaan voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit, myös vapaa-ajan ja loma-ajan pyöräilyt.

Pyöräilykilometreiksi hyväksytään polkupyörän kaikilla eri lihasvoimin liikkuvilla sovelluksilla (tandem, nojapyörä, laatikkopyörä jne.) poljetut kilometrit sekä kickbikella eli potkupyörällä taitetut matkat. Talvikilometrikisan kilometrit pitää polkea kisan hengen mukaisesti ulkona, esim. sisähallissa pyöräiltyjä kilometrejä ei hyväksytä.

Sähköavusteisella polkupyörällä poljetut kilometrit hyväksytään mukaan kertoimella 0,5 eli jos polkee esim. 2 km sähköavusteisella, voi kisaan merkata 1 km. Sähköavusteinen polkupyörä tarkoittaa EU-säädösten mukaista polkupyörää, jonka maksiminopeus on rajoitettu 25 km / tunnissa ja jossa tarvitaan sähkömoottorin avustuksen ohella aina lihasvoimaa pyörän liikuttamiseen. Kunto-pyörällä poljettuja kilometrejä ei voi laskea kisaan mukaan. Yksi henkilö voi osallistua kisaan ja kerätä kilometrejä vain yhdessä joukkueessa.

Voittajajoukkue on se, jolla kisan päätyttyä on eniten pyöräilykilometrejä osallistujaa kohden.

Sarjat, joiden 3 parasta joukkuetta palkitaan:

  • Piensarja (alle 25 osallistujaa. Jos joukkueessa on alle 5 henkilöä, joukkueen yhteensä polkemat kilometrit jaetaan kuitenkin viidellä)
  • Suursarja (yli 25 osallistujaa)
  • Tehosarja (pyöräilyseurat, liikuntayhdistykset ja muut "ammattilaiset" tai aktiiviharrastaja-ryhmät. Jos joukkueessa on alle 5 henkilöä, joukkueen yhteensä polkemat kilometrit jaetaan viidellä)

Lopuksi on hyvä muistaa, että tämä on leikkimielinen kisailu, jonka päätarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään. Suurin osa palkinnoista arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Kunkin osallistujan itse merkkaamat kilometrit perustuvat viime kädessä luottamukseen ja toivomme kanssapolkijoilta korkeaa moraalia tässäkin suhteessa.

Yhteydenotot: Pyöräilykuntien verkosto ry / Matti Hirvonen, matti.hirvonen(at)poljin.fi

Miten osallistutaan

Fillarijengin joukkueen nimi on Metropolian fillarijengi.  Osallistuaksesi kisaan, sinun täytyy rekisteröityä Kilometrikisan nettisivuilla (klikkaa linkkiä "Osallistu"). Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään joukkueen osallistumiskoodia, jonka avulla osallistuja liitetään oikeaan joukkueeseen.  Fillarijengin osallistumiskoodi on  fj2013 . Kun käytät rekisteröitymisessä tätä osallistumiskoodia, kirjaamasi kilometrit kilahtavat Fillarijengin tilille.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit merkitä ajamasi kilometrit 1.5. alkaen Kilometrikisan taulukkoon / kalenteriin (löytyy kirjautumisen jälkeen välilehdellä "Omat merkinnät")

Lisää tietoa löytyy Kilometrikisan sivuilta, osoite tuolla sivun yläreunassa.

Kaikki halukkaat mukaan! Tärkeintä ei ole voitto, vaan se että fillarointi on hauskaa.

  • No labels
You must log in to comment.