Sivu päivitetty vuodelle 2011

Tule Metropolian fillarijengin joukkueeseen Kilometrikisaan http://www.kilometrikisa.fi/

Mikä on kilometrikisa?

Pyöräilykuntien verkoston (Poljin) organisoimassa Kilometrikisassa työpaikat ja muut yhteisöt kilpailevat keskenään siitä kuka ajaa osallistujaa kohden eniten kilometrejä polkupyörällä ajalla 11.5.-30.9. Alla kisan verkkosivuilla julkaistut ohjeet ja säännöt:

Ohjeet ja säännöt

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa.

Kilometrikisassa poljetaan koko joukkueen voimin tarkoituksena pyöräillä kesän aikana 10.5. - 30.9.2011 niin paljon kuin mahdollista.Tavoite on kannustaa kaikkia työyhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi. Mukaan voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit, myös vapaa-ajan ja loma-ajan pyöräilyt.

Voittajajoukkue on se, jolla kisan päätyttyä on eniten pyöräilykilometrejä osallistujaa kohden. Lisäksi tänä vuonna palkitaan erikseen joukkue, joka on onnistunut innostamaan suhteessa eniten työyhteisön jäseniä mukaan kisaan ja kartuttamaan yhteistä kilometrisaldoa.

Sarjat, joiden voittajajoukkueet palkitaan:

Piensarja (alle 25 osallistujaa)

Suursarja (yli 25 osallistujaa)

Tehosarja (pyöräilyseurat, liikuntayhdistykset ja muut "ammattilaiset" tai aktiiviharrastajaryhmät)

Paras innostaja (eniten osallistujia ja kilometrejä suhteessa koko henkilöstön määrään)

Miten osallistutaan

Fillarijengin joukkueen nimi on Metropolia fillarijengi.  Osallistuaksesi kisaan, sinun täytyy rekisteröityä Kilometrikisan nettisivuilla (klikkaa linkkiä "Osallistu"). Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään joukkueen osallistumiskoodia, jonka avulla osallistuja liitetään oikeaan joukkueeseen.  Fillarijengin osallistumiskoodi on "fj2011" (kirjaimet pienellä, lainausmerkit eivät ole osa koodia). Kun käytät rekisteröitymisessä tätä osallistumiskoodia, kirjaamasi kilometrit kilahtavat Fillarijengin tilille.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, voit merkitä ajamasi kilometrit 10.5. alkaen Kilometrikisan taulukkoon / kalenteriin (löytyy kirjautumisen jälkeen välilehdellä "Omat merkinnät")

Lisää tietoa löytyy Kilometrikisan sivuilta, osoite tuolla sivun yläreunassa.

Kaikki halukkaat mukaan! Tärkeintä ei ole voitto, vaan se että fillarointi on hauskaa.

  • No labels
You must log in to comment.