Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Fillarijengi kilometrikisaan


Fillarijengi on ilmoitettu mukaan Pyöräilykuntien verkoston järjestämään kilometrikisaan. Kisassa kirjataan pyöräilykilometrejä 12.5. alkaen elokuun puoliväliin asti. Kaikki kilometrit kelpaavat (ei tarvitse olla työmatkakilometrejä). Alla tietoa kilometrikisasta. Tiedot on otettu kisan kotisivulta http://www.kilometrikisa.fi/index.php> säännöt

Jos haluat osallistua, tutustu ohjeisiin kisan kotisivulla ja ilmoittaudu.

Ilmoittauduttaessa tarvitaan oman ryhmän osallistumiskoodi.  Fillarijengin osallistumiskoodi on "Fjengi" (F isolla, muut pienellä).

Tutustu tarkemmin kilometrien kirjaamiseen


Lisätietoja myös Pyöräilykuntien verkoston Poljin-sivulta http://www.poljin.fi/

Huom! Huomatkaa myös valtakunnallinen pyöräilyviikko 11.-17.5.

Allaolevat ohjeet on siis otettu suoraan kilometrikisan säännöistä kisan omalta nettisivulta. Kilometrikisan omilla sivuilla myös asiaankuuluvat linkit.

Yleistä


Kilometrikisa on yritysten, osastojen, yhdistysten, työyhteisöjen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Kyseeseen tulevat niin työ- kuin vapaa-ajankin pyöräilyt. Kisa alkaa 12.5.2009 ja päättyy 15.9.2009. Kisassa on kaksi sarjaa: toinen suuremmille joukkueille ja toinen pienemmille. Kilometrikisa 2009 järjestetään yhteistyössä Liikutin.fi-palvelun kanssa.

Osallistuminen

Joukkueen on osallistuttava kisaan ensin täällä. Tämän jälkeen osallistujat voi aloittaa rekisteröitymisen kisaan täällä käyttämällä oman joukkueensa osallistumiskoodia. Rekisteröityminen on vapaaehtoista.

Kilometrien kirjaaminen

Jokaisella osallistujalla on omat Liikutin.fi-tunnukset, joilla hän voi kirjautua palveluun. Kilometrejä voi kirjata joka päivälle erikseen koko kisan ajan.

Kirjautuessaan palveluun, osallistuja näkee oman joukkueensa sisäisen tilanteen ja voi verrata suorituksiaan joukkuetovereihinsa. Kisaan voi osallistua myös nimimerkillä.

Kilometrien laskenta

Kilometrikisan voittaa joukkue, jolla on enemmän pyöräilykilometrejä osallistujaa kohden. Jos yrityksessä on alle 5 osallistujaa, lasketaan keskiarvo viiden osallistujan mukaan.

Palkinnot

Kilometrikisassa on luvassa huikeita palkintoja:

  • Joka kuukauden lopussa arvotaan jokaisen joukkueen jokaisen osallistujan kesken Liikutin.fi-kredittejä (10kpl = 1 liikuntaohjelma)
  • Kisan päätyttyä arvotaan kaikkien osallistujien kesken vielä 10 x 10 kpl Liikutin.fi-kredittejä

Lisäksi BikePlanet on lahjoittanut Kilmetrikisaan laadukkaita pyöräilypalkintoja. Joka kuukausi arvotaan kaikkien osallistujien kesken 2 kpl seuraavia pyöräilyvarusteita. Onnettaren suosiessa voit valita tästä ryhmästä itsellesi parhaiten sopivan palkinnon.

  • Z Bike jalkapumppu kuva
  • Z Bike FX2 kypärä kuva (punainen) kuva (sininen)
  • Cat Eye Velo 5 digimittari kuva

Kisan loputtua arvotaan lisäksi Titania "Happy" -polkupyörä (kuva), joka on leppoisa menopeli kaikenikäisille pyöräilyn ystäville.

Arvonnoissa yksi henkilö voi voittaa vain kerran.

  • No labels
You must log in to comment.